Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego ludzie nie chcą wiedzieć i WOŚP |
https://www.youtube.com/watch?v=t2j9nLtdaEw&t=4s Insruktażowy filmik jak patrzeć na ręce Jurkowi Owsiakowi i innym organizacjom pożytku publicznego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego ludzie nie chcą wiedzieć i WOŚP |
nawet Jurek Owsiak nie placi abonamentu na media publiczne-na rezimowe tv i radio https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/jerzy-owsiak-przestal-placic-abonament-przyszlo-wezwanie-do-zaplaty/j0ghlyw
|
|
ja nie wspieram tego oszusta i tej organizacji, bo tylko 10% zbiorki idzie dla dany cel w roku. niestety, ale wiem cos na ten temat jaka jest prawda w takich zbiorkach. kiedys pracowalem na rzecz innej fundacji.
|
|
Ja też nie daję ale wiem, że gdyby były machlojki to poisiory by go załatwili a nasyłali na wośp masę kontroli, które nic nie wykazały.
|
|
Kłamiesz, nie było żadnych kontroli. Udowodnij, podaj link.
|
|
Typowi Polacy. Nie wystarczy że nie da. Nie weźmie udziału. Jeszcze oczerni, pozazdrości, opluje. I *** z tego, że zrobi to po mszy, po spowiedzi, jak już znak pokoju przekaże.
|
|
Dostałeś link na samym początku co Owsiak robi z pieniędzmi.
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=9Hjo-D0rV68
|
|
@tomek24042004 ty głupi jesteś czy głupiego szukasz jeśli Tusk daje kasę Owsiakowi to ze swoich czy z naszych podatków? wszyscy płacimy Vat, który jest w żywności, paliwie, energii, ksiązkach, butach itp. państwowe firmy dają kasę na WOŚP zamiast dać bezpośrednio na szpitale Orlen jedzie na stratach ale daje, Poczta ledwo zipie, PKP, PZU... to co zbiorą w puszkach to grosze
|
|
mysle jednak, ze jesli tak dalej bedzie epidemia grypy w polsce to wosp nie przetrwa do konca swiata plus 1 dzien. ps. podobno owsiak specjalnie sie nie pokazuje i symuluje, ze jest chory na grype. powinni go z zusu sprawdzic i jego l-4. pozatym goncie dzis dziadygi z puszkami.
|
|
dlaczego pieniadze przeznaczone na cel glowny byly dzielone na inne cele-przystanek woodstock-10 000 000 zl, pomoc powodzianiom. do dzis nie rozliczyl sie z pomocy powodzianom i nie podal jaka sume na te pomoc przeznaczyl. nie mozna go oto zapytac, bo ucieka przed dziennikarzami. zbiera na co innego ,a przekazuje na co innego. ten czlowiek jest niewiarygodny. jak takiemu czlowiekowi mozna zaufac?
|
|
;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |