wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Maszyny stolarskie.

Witam, Czy może wie ktoś z formuowiczów gdzie na terenie Łomży lub w okolicy, kupie maszyny używane stolarskie.

Ps. W google nie mogłam nic znależć.
z góry dziękuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Maszyny stolarskie.

W Jedwabnem jest gostek co się tym zajmuje daj email to ci dam namiary.

anna309@vp.pl. Z góry dziękuje za informacje.

ania79
Zależy jakie są obie potrzebne maszyny.
W naszym miescie są trzy firmy Center-Mebel maja w ofercie jakies maszyny czeskiej firmy, na Piłsudzkiego w bazie WZGS jest firma ktora bym polecil maja przystepe ceny co do serwisu to już musisz ich sie dopytac ale to też musisz brać pod uwage z tym że sa to nowe maszyny. Jest tez firma tez na WZGS zaraz w tym biurowcu po lewej stronie jak sie wjeżdza tylko jakaś włoska bodajrze, oni maja używane maszyny, jeszcze mozesz sprawdzic w Zambrowie,Ostrów Mazowiecka tam masz Felder i Jaroma, ale szeroką game maszyn znajdziesz na Allergo.
Pozdrawiam.

Zambrów Ostrów Mazowiecka i Allegro ja postawiłbym na allegro w Zambrowie ma dużo maszyn i dobrze można się wytargować. poszukaj u nas a potem na allegro bo jeszcze koszty wysyłki dochodzą.

Piłsudskiego 48.
Nowe maszyny dla zakładów stolarskich po bardzo dobrych cenach.
Pilarki.okleiniarki,wiertarki wielowrzecionowe , strugarki ,odciągi,grubościówka to wszystko możesz tam przetestować.

fill

zobacz www.italmac.pl

Witam
Az musiałem się zalogować po przeczytaniu tych postów. Jeśli chodzi o firmy to Jaroma jest dobra i ta Italmac a Felder (grzeją sie) i SCM to już chińszczyzna. Fill chyba jesteś pracownikiem Dominika że tak piszesz bo mam wycene maszyn firmy Pana Dominika i Italmac to na zwykłej pilarce ma drożej o 4 tys
Przykład pilarka 3200 u Dominika 24500 a w Italmac 21 000 ---Jaroma 22500
Jeśli bym kupił u konkurencji Dominika 4 maszyny to 10 tys w plecy.
Przykro pisać o cenach na forum ale tak jest ktoŚ chce się szybko wzbogacić
Tzn że w Jaromie i w Italmac kupisz w cenie producenta.

Praca jest przekleństwem klasy pijącej.

Dziękuje wszystkim za informacje, temat jest już zamknięty.

A ZNACIE MOZE NAZWE ULICY NA KTOREJ OWE MASZYNY W ZAMBROWIE SIE ZNAJDUJA?

Z GORY WIELKIE DZIEKI

www.italmac.pl

Mam do sprzedania strugarkę 3 stronną w dobrej cenie.Proszę o kontakt: 503413383

Kasia Arbuz

Mogę polecić firmę For Eko-Pro Machina z podlaskiego, tutaj ich strona: www.foreko.eu

tylko niech ci palcy nie po ucina!

A czy ten gość w Jedwabnym dalej zajmuję się tymi maszynami?
Może obiło się komuś o uszy.

www.foreko.eu - mają zarówno nowe, jak i używane maszyny. Działają w całej Polsce.

Czegoś Ty się znowu nażarł? (grzyby?)

Obecnie raczej wykorzystuje się maszyn CNC

mam frezarkę ,odlew, wrzeciono fi 30. tel 500097040

Najwyższej jakości, wyselekcjonowane materiały, solidna konstrukcja i uniwersalny wygląd – nasze drewniane schody na zamówienie do samodzielnego montażu z powodzeniem można opisać takimi słowami. W ofercie posiadamy jednobiegowe i zabiegowe drewniane schody samonośne - policzkowe, osiodłane, kacze, dywanowe i wiele innych. Ponadto dostarczamy również modele na beton oraz konstrukcję własną. W zależności od Państwa potrzeb możemy zrobić schody z podestem bądź bez niego. Skontaktuj się z nami i zamów schody drewniane już dziś!

Man Basic

Jestem pewna, że są tu osoby, które myślą o zmianie wystroju domu. Ja tak mam, dlatego sprawdzam takie https://koszykstolarza.pl/wieszaki-belek wieszaki belek. Moim zdaniem to naprawdę konkretne, żeby takie bele były widoczne. Wygląda to nawet nowocześnie, a mogłabym w nie wpuścić oświetlenie… Co wy na to? Podoba mi się ten pomysł, a Wam?

Hej, niedawno kupiłem swoją pierwszą okleiniarkę i chciałbym ją dobrze utrzymać. Co robić, żeby sprzęt się szybko nie zużył? Jakieś rady od bardziej doświadczonych?

Po pierwsze, regularnie czyść urządzenie, zwłaszcza z resztek kleju i kurzu – to podstawa, żeby uniknąć awarii. Używaj też tylko dobrej jakości materiałów, bo tanie obrzeża czy kleje mogą bardziej niszczyć sprzęt. Warto też od czasu do czasu smarować ruchome elementy, jeśli producent tego wymaga. No i nigdy nie przeciążaj maszyny – jak będziesz robił wszystko na siłę, to szybko ją zajedziesz. Jakbyś potrzebował więcej informacji, zerknij na stronę: https://www.lazzuri.pl/produkty/okleiniarki . Mają tam sprzęt i pewnie znajdziesz też wskazówki, jak o niego dbać. Regularny serwis to też dobry pomysł, żeby sprzęt działał jak najdłużej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org