Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sylwester |
Co robicie w sylwestra bo ja sam siedze na chacie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sylwester |
ale masz na myśli "chatę" (budynek mieszkalny) czy "chat" (internetową formę komunikacji)?
|
|
idziemy do Ciebie :D
|
|
No to lipa czemu na chacie?Nie masz znajomych?To ewentualnie pedz na stary rynek ja z ekipa wynajelismy domek agroturystyczny...
|
|
ja to ze znajomymi sie będe bawil ;'] Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
A ja na chacie i przed blokiem trochę z kumplem i koleżanką lipny sylwek.
|
|
jeszcze nie wiem mam 2 imprezy. Pierwsza w mieszkaniu ze znajomymi, później sponton; druga bal przebierańców. orii
|
|
orii to lepiej idź na tą pierwszą :-)
|
|
no orii zawsze ze znajomymi lepiej;] Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
pewnie macie rację, jeszcze o tym pomyślę. Za balem przemawiają 2 rzeczy: po pierwsze wpłacona kasa, po drugie tam będę tańczyc, a znajomi z chaty wyłącznie pic i wspominac jak to kiedyś było... Nieważne zresztą gdzie pójdę ważne, że będzie fajnie. orii
|
|
Polecam Sylwester w NOT-cie (w "Nocie") [Nocne Oglądanie Telewizji] lub Sylwester z Jedynką :)
|
|
nie siedz sam w domu bo się zamulisz strasznie, walnij klina idz na stary rynek zawsze jakiegoś znajomka spotkasz sylwek przy telewizorze jest dobry dla 40 latków, chyba że jesteś w tym wieku hehe
|
|
Klawikord, Sylwester z dwójką jest lepszy:))) Ja śmigam do wynajętego lokalu ze znajomymi.
|
|
Jak się do tej dwójki dostać?
|
|
a ja spedze sylwestra w piwnicy!? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
sa jeszcze gdzies wolne miejsca w klubach? bo zapomnielismy sie dowiedziec w czasie... :(
|
|
Kitek na milano mozesz jechac :) I w atlanticu mozesz isc popytac bo wczoraj jeszcze szukali ludzi ... Pozdro
|
|
atlantic? na pewno? tommeknet - najlepiej wsiasc w dwojke albo osemke ;)
|
|
ja też coś o atlanticu słyszałam ktoś mi mówił, że 20 zł od pary ale wierzyc mi się nie chce :) ale popytać tam można
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |