Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulubione słodycze |
Hejo. Jakie sa Wasze ulubione cukierki? Sam uwielbiam czekoladę, batony bounty oraz żelki z lidla
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulubione słodycze |
:)))))))))))))))))))))))))) Re: Odchudzanie Autor: Donatpe (---.dynamic.mm.pl) Data: 23-03-16 09:35 Ja się obecnie odchudzam. Zawsze mialam problemy z wagą ale było to spowodowane tym,że za bardzo lubię słodycze i inne słodkości. Niestety ale czasami ciężko jest mi się opanować :) _____________ trollu, zdecyduj się czy jesteś mężczyzną czy kobietą a i tak ci dvpa rośnie :)
|
|
poza tym trollu, podaj już ten reklamowy link , jak zawsze to tu robiłeś/aś :)
|
|
Polecam ..reeses\"moim zdaniem the best;)
|
|
Jest tego sporo . Nigdy nie przepadałam za wafelkami oraz za żelkami bo żelki to dla mnie jedynie czysty cukier. Lubię za to czekoladę. Często kupuję sobie czekolady w nowych smakach bo lubię nowości. Zawsze jednak wracam do dwóch: czekolady deserowej jedynej, która bardzo dobrze komponuje się z poranną kawą oraz czekolady karmellove, która jako jedyna z białych czekolad autentycznie mi smakuje. Często również kupuję sobie ptasie mleczko ( swietne jest waniliowe Wedla).
|
|
Najlepsza jest czekolada :) Na smutki idealna :)
|
|
Milka Oreo... Mmmm..Mogłabym jeść ciągle. Oczywiście tą dużą:D
|
|
A macie jakieś przepisy na dietetyczne przekąski?
|
|
Tylko czekolada twarda gorzka.
|
|
Ze słodzyczy? śledzie i ogórki kiszone
|
|
Ja mam słabość do bezy pavlovej. To chyba jedyny tak słodki deser, który lubię.
|
|
Akurat wiele zależy od tego czy akurat je lubimy ale ja chcę jeszcze powiedzieć, że jakiś czas temu odkryłem doskonałe miętówki reklamowe z logo. Uważam, że bardzo dobrą opcją jest właśnie ich zamówienie z https://reklamowegadzety.pl/c/mietowki-reklamowe-z-logo i ja tak właśnie zrobiłem.
|
|
Ja najbardziej lubię białą czekoladę. Ona jest wspaniała w moim przekonaniu. Kocham białą czekoladę ponad wszystko. To jest opcja świetna. ___________________________________- PraceMagisterskieWarszawa
|
|
Najsmaczniejszy deser świata to tiramisu))))
|
|
Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://candybike.com.pl , na której znajdziecie ofertę firmy CandyBike, która jest producentem wysokiej jakości waty cukrowej. W razie pytań, wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Lubię czekoladę bardziej niż słodycze. Mówiąc dokładniej, jest to czekolada Dubai, którą, nawiasem mówiąc, można zamówić na Tortynabema! Aromatyczna pasta pistacjowa, chrupiące kataifi i najwyższej jakości belgijska czekolada sprawiają, że ten produkt jest wyjątkowy. Na stronie https://tortynabema.pl/product/dubajska-czekolada/ można łatwo znaleźć odpowiedni rozmiar dla siebie. Dla miłośników wyrafinowanych smaków jest to prawdziwy must-have!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |