Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stomatolog |
poszukuje dobrego stomatologa w łomży proszę o opinię NINKA88
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stomatolog |
???????????????? NINKA88
|
|
Sławomira Wondołowska, przyjmuje na Talesa z Miletu 32 lub 36 nie pamiętam dokładnie.
|
|
Ruslan Rusiecki naprawde polecam. i to nie jest reklama tylko opinia pacjenta czyli moja:) bardzo przyjemny i solidny gosc. ja nie chce zadnego innegoa byłem juz u paru. lok@onet.eu jak jestes zainteresowana odezwij sie to podam ci numer tel do niego. nie pozałujesz
|
|
gdzie on przyjmuje? NINKA88
|
|
polecam Panią Sławomirę W. :) :)
|
|
a jak nazwisko pani sławomiry? i gdzie przyjmuje? NINKA88
|
|
;-) NINKA88
|
|
na starym rynku przy sukniach slubnych nie pamietam adresu po schodkach na gore sie wchodzi. jak stoisz przodem do ratusza to w prawym rogu pozdrawiam
|
|
katarzyna czechowska "demed" słowackiego 7a
|
|
Polecam Katarzynę Czechowską jw i Państwa Monikę i Pawła Marciniak
|
|
Rusłan Rusiecki, na rogu Radzieckiej przy banku chyba Dominet bank ale pewny nie jestem, zobacz szyld z zębem:)
|
|
Ja również polecam p. dr Rusłana, dokładnie , delikatnie i nie zdziera, uczciwość w każdym calu.
|
|
Jeśli szukacie sprawdzonego stomatologa, to ja polecam wam EBM Klinika Stomatologiczna - dentysta dziecięcy poznań . W ich usługach znajdziecie miedzy innymi stomatologię zachowawczą, protetykę, chirurgię, wybielanie zębów. Więcej informacji, cała ich oferta i cennik jest na stronie to sobie zobaczcie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |