Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska karta mieszkanca ile się na nią czeka? |
Złożyłem wniosek przez stronę 04.06.2024 dzisiaj jest 18 ile się czeka na przyznanie karty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska karta mieszkanca ile się na nią czeka? |
podajże 30 dni roboczych
|
|
Ja złożyłem wniosek 10.05.2024 r i cały czas jest status Karta gotowa do produkcji OHMYGOODNESS
|
|
Ci co złożyli stosowne dokumenty na Łomżyńską Kartę Mieszkańca to informuję, że w maju 2024 r. ŁKM obsługiwała w ratuszu jedna osoba, też ludzie składali pisemnie zgłoszenia, także 1 osoba kilku tysięcy dokumentów może mieć poślizg z przekazaniem informacji, że Łomżyńska Karta Mieszkańca jest do odbioru.
|
|
Mam zapytanie do osób, które w połowie maja złożyli wnioski o wydanie Łomżyńskiej Karty Mieszkańca - czy nadal mają na swoim profilu na stronie internetowej karta.miastolomza.pl informację, że karta jest w gotowości do produkcji od przynajmniej 2-3 tygodni i nie ma żadnej informacji, że można odebrać
|
|
Wniosek złożony 23 maja, do tej pory widniało karta gotowa do produkcji. Na początku lipca wysłany email do UM z zapytaniem ile czeka się na kartę. W odpowiedzi informacja o 30 dniach. Po czym zapytanie ile jeszcze trzeba czekać skoro wniosek złożony już dawno. Pani oznajmiła, że można przyjść odebrać już kartę. Po przyjściu okazuję się, że karty drukowane są na bieżąco, Pani przy mnie wydrukowała kartę. Więc warto wybrać się do UM i odebrać kartę.
|
|
Na Łomżyńską Kartę Mieszkańca zazwyczaj czeka się Mapquest Directions od kilku do kilkunastu dni roboczych. Skontaktuj się z urzędnikiem lub sprawdź status wniosku na stronie internetowej, aby uzyskać dokładne informacje.
|
|
Czy osoby, które złożyły wniosek o Kartę Mieszkańca Łomży w połowie maja, nadal mają na swoim profilu na karta.miastolomza.pl informację, że karta jest już gotowa do produkcji i nie można jej odebrać? backyard baseball
|
|
W przypadku podejrzenia, że pojazd jest porzucony lub dostępny, możesz zgłosić to do nadzoru Geoguessr Free służbom. Skontaktuj się z policją lub strażą miejską, aby sprawdzić pojazd pod kątem prawa do parkowania lub możliwości uszkodzenia go z parkingu.
|
|
Zazwyczaj obowiązują regulacje dotyczące terminów odbioru i zwrotu dokumentów. Z pewnością w ciągu 1 miesiąca możesz go otrzymać. Ciesz się aktualizacją i geometry dash lite udostępnianiem wysokiej jakości źródeł informacji. Odkrywaj i badaj więcej.
|
|
Czy osoby, które złożyły wniosek o Kartę Mieszkańca Łomży w połowie maja, nadal mają na swoim profilu na karta.miastolomza.pl escape road informację, że karta jest już gotowa do produkcji i nie można jej odebrać?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |