Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WOW - Forum działa! |
A jednak cuda się zdarzają! ;) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WOW - Forum działa! |
Działa Działa ale cos nie teges a 4lomza.pl wogule jakies łączenie z bazą :(
|
|
istotnie w dzień był jakiś syf wygladało tak jakby w czasie aktualizacji informacji strona były problemy z połaczeniem się z domeną szukałem nawet kontaktu z redakcją ale na stronie nie ma :/ fatalnie to świadczy o administratorach tak samo brak jakiejkolwiek moderacji jak nie mają czasu żeby moderować i usprawniac to niech komuś sprzedadzą domenę i forum - troche kasy dostaną a my forum z prawdziwego zdarzenia narazie jest totalna prowizorka - można się podszywać dośc łatwo. wystarczy że ktoś nie odznaczy pewnej opcji w profilu.... wogole brak mi na tym forum czegoś takiego jak komentowanie newsów które się pojawiają - tak jak na portalach ogólnopolskich a Wam też tego brakuje?
|
|
już myślałem że padło na amen. Jak zauważyłem coś im padło z kalendarzem oraz Postarge
|
|
co to "Postarge"?
|
|
"Поддержка баз данных не только mysql, но и ms sql, oracle, postarge." Znalazłem w Google... ;] -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Słusznie, jednak nie zwróciłeś uwagi o czym jest temat "продолжение популярной системы phpBB основанной на открытом коде. Система переписана от начала до конца для большей гибкости, безопасности и т.д." chodziło....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |