Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który adwokat?? PILNE |
Który adwokat od spraw karnych jest najlepszy w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który adwokat?? PILNE |
p. Kozioł bdb
|
|
A który ojciec czy syn? Wiesz z doświadczenia?
|
|
Z synem nie miałam do czynienia akurat.,tylko z ojcem. Jest dobry,ma wiedzę.Na pewno są i inni może i nie gorsi,nie wiem ale p. Kozioł bardzo dobry jest
|
|
Polecam panią Magdalenę Stachowiak- Nosalik. dream on
|
|
violette napisał(a): > Polecam panią Magdalenę Stachowiak- Nosalik. > Również bardzo polecam Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Jak powyżej--p.Magdalena Stachowiak-Nosalik.Właśnie tutaj mi ją polecono i jest NIEZASTĄPIONA:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Witam A może ktoś dodać jakiś kontakt ? stronę internetową ?? przenośniki taśmowe inhalatory przenośniki taśmowe inhalatory
|
|
Dobromir..jaki kontakt,stronę?masz na myśli P.mecenas?--jeśli tak,to wystarczy,że wpiszesz jej nazwisko i wszystko się pokaże jak na dłoni--leniu !!! Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
http://www.zumi.pl/1430438,Kancelaria_Adwokacka_Adwokaci_Magdalena_Stachowiak-Nosalik__Hanna_Stachowiak,Lomza,firma.html Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
polecam Magdalenę Stachowiak- Nosalik.
|
|
up
|
|
idaaaa dalej nie możesz podjąc decyzji??? Moim zdaniem też Kozioł - jest najbardziej skuteczny i posiada niemałą wiedzę i doświadczenie w zawodzie. A p. Nosalik-Stachowiak jest jeszcze bardzo młoda.. ( oczywiście to nie o to chodzi ale jadnak trochę znaczenie to ma )
|
|
Zastanawiam się cały czas bo to ciężka sprawa będzie dlatego chce najlepszego adwokata
|
|
idaaaa którego adwokata wybrałaś ?
|
|
Nie wybrałam żadnego adwokata z Łomży.
|
|
mec. Krasowska.
|
|
Jakiś czas temu przechodziłem przez sprawy związane z rozwodem, dlatego skorzystałem z oferty polecanej mi kancelarii adwokackiej we Wrocławiu - adwokat rozwód wrocław , która bardzo mi pomogła. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez najmniejszych problemów.
|
|
Miałam kiedyś problem z lekarzem nie wiedzieliśmy czy zakładać mu sprawę o błąd medyczny. Dwóch adwokatów w Łomży od razu mówili, żeby pozywać lekarza. Po konsultacjach z panią adwokat z Białegostoku, która specjalizuje się w takich sprawach ostatecznie zrezygnowaliśmy. Dowiedziałam się później, że ten lekarz miał już kilka spraw w sądzie i żadnej nie wygrał. Czyli pani adwokat miała racje. Jakby ktoś miał problem z lekarzami polecam konsultacje w tej kancelarii kalinowska-maksim.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |