Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
język norweski |
Poszukuję kursu w Łomży lub osoby która nauczy mnie języka norweskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: język norweski |
w lomzy pewnie bedzie ciezko z kursem norweskiego.Ha det bra
|
|
Interesuje Cię coś do samodzielnej nauki tego języka na komputerze?
|
|
hej. mam bardzo dobre materiały z których sam się uczyłem, mój email: tomusz22@wp.pl
|
|
Norsk er et veldig interessant språk å lære! :P _________________________________________________________
|
|
jest norweski,no to może ktoś wie coś na temat kursu języka szwedzkiego w Łomży??
|
|
chiński i czeczeński
|
|
Witam.Posiadam magistra filologi skandynawskiej ukończonego w Wyższej Szkole Psychologi Społecznej w Warszawie jeśli interesuję to pani proszę pisać na maila dawid.aguna@gmail.com
|
|
Zapraszamy na kurs języka norweskiego w Łomży ! Wszystkie niezbędne informacje pod adresem www.norweski-lomza.pl ! Język norweski w Łomży! www.norweski-lomza.pl
|
|
Jak kiedyś przymierzałam się do nauki tego języka to był to dla mnie kompletny kosmos. Bez dobrego nauczyciela z pewnością się nie obędzie, jeżeli zależy nam na dobrym opanowaniu języka norweskiego.
|
|
no racja dobry nauczyciel to podstawa
|
|
chinskiego lepiej sie uczyc
|
|
intensywne kursy norweskiego w Łomży (prowadzone przez Norwega i lektora polskiego) organizuje London Academy (www.londonacademy.pl).
|
|
Odświeżę temat, są obecnie organizowane jakieś kursy norweskiego w Łomży? Ewentualnie gdzie mieści się szkoła London Academy? Przykopałam internet i poza białostockim adresem nic nie znalazłam. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Tez sie chetnie dowiem.
|
|
W London Academy dowiedziałam się, że jak zbierze się 6 uczestników, to ruszy kurs. Ktoś chętny? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wiem że na Śląsku są stacjonarne intensywne kursy.
|
|
Nie rozumiem, po co w ogóle uczyć się języka obcego...
|
|
Po co uczyć się języka obcego? Obecnie w Internecie jest wiele programów, które pomagają w tłumaczeniach. ciwir
|
|
Możecie sobie wszyscy sprarawdzić stronę https://multilingua.edu.pl , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego Centrum Językowego Multi Lingua. Wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |