Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biura Nieruchomości w Łomży |
Witam, mam kilka pytań związanych z branżą nieruchomości w Łomży: Jakie biura nieruchomości znacie w Łomży? Czy korzystaliście z usług biur nieruchomości? Czy planujecie korzystać z usług biur nieruchomości? Jakiego pośrednika (z imienia i nazwiska) kojarzycie z branżą nieruchomości w Łomży? Dziękuję z góry za wasze pozytywne i negatywne posty :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biura Nieruchomości w Łomży |
Tomasz Góralczyk - KNC Maciej Tomasz Woronowicz - Tytan Mirosław Tyszka - Tytan Monika Żędzian - Północ Edyta Piotrowska - Meritum A w WGN nie wiem, czy ktokolwiek ma uprawienia w oddziale
|
|
Jeżeli chodzi o pośredników to najładniejsze dziewczyny tylko w PÓŁNOCY i załatwią wszystko. Sprzedawałem mieszkanie, sprawa była ciężka, załatwiły wszystko szybko i sprawnie.
|
|
colę z lodem?, nie bez loda...
|
|
Tomek weź się za robotę a nie dowartościowujesz się na forach ....
|
|
hehehe... Tomasz G. :) dobrze że nie gilotyna
|
|
Z Tytanem dobrze sprzedałem działkę ale wszystkie biura biorą nie małe prowizje 2-3% . T.G chcesz coś kupić może? Jak tak to pisz : andreo@onet.eu
|
|
Ale się uśmiałem , autor: grubaryba vel www.abantonino.blog.onet.pl vel inspektorka , będzie Wam doradzał ? Co ona wie o życiu , oprócz pracy w łomżyńskich piekarniach z których i tak ją wyrzucano za partactwo i zawsze roszczeniową postawę ?
|
|
Moje inicjały można łatwo skojarzyć. Tak, ja również zajmuję się handlem nieruchomościami. Ale bardziej zależy mi na opiniach mieszkańców Łomży, niż na" dowartościowaniu" siebie. Każdy z nas ma ciekawe propozycje, rozwiązania, które mogą poprawić rynek nieruchomości w Łomży. Dlatego dodałem taki temat na forum... P.S. teddybear - czy my się znamy?
|
|
Czy ten zezol musi każdy temat psuć! Do roboty a nie tylko na forum siedzisz!
|
|
sorry , zapomniałem o andreo - grubaryba vel www.abantonino.blog.onet.pl vel inspektorka grubarybo , 2-3 % to za dużo ? w całej Polsce tak jest , a dla ciebie to jakby i darmo było , byłbyś niezadowolony , że jeszcze ci nie dopłacają .
|
|
... a biorą od 1,5 do 2 % przeważnie .
|
|
2.5% z wgn p. Milena ostatnio sprzedała mi w szybkim czasie i za dobre pieniądze mieszkanie. Polecam
|
|
o jezu!!!!!!!!!!!!!! jua tez chce sprzedac chate! ale oni sami do mnie dzwonia ------wiec gonie!!!!!!!!!!!!! moze ktos zechce kupic bez haraczu??? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A dlaczego nie interesuje Pana współpraca? Często bywa tak, że właściciel sam się ogłasza i nie może sprzedać swojej nieruchomości. Gdzie przychodzi pośrednik, który profesjonalnie rozreklamuje Pana ofertę, znajdzie klienta i doprowadzi do transakcji. To dlaczego nie należy się mu wtedy wynagrodzenie? ja też nie kombinuje i nie naprawiam sam samochodu, tylko zlecam to specjaliście. Po co mam sam się męczyć jak tego nie umiem.... Ale i tak niektórzy tego nie zrozumieją. Każdy jest pośrednikiem... nawet sprzedawca w sklepie spożywczym...
|
|
taa biura, sieciówki i tylko zbieracze ofert, żadnej profesjonalnej pracy, widzisz ogłoszenie sprzedam mieszkanie za 150tys a w ofercie biura jest 155 następnego dnia to chyba wiadomo o co chodzi śmieszne są te panie co tylko wchodzą i zdjęcia robią i znikają, albo przyprowadzają swoich znajomych do oglądania że niby taki ruch jest i klientów mają jedynie chyba tytan i meritum to nie sieciowe szajstwo
|
|
Nazywając biura sieciowe szajstwem szanowna Pani i Panie obrażacie tylko pracujących tam ludzi niekiedy prezentujących wasze " szajstwa na sprzedaż" , którego sami nie możecie sprzedać po kosmicznych i nierealnych cenach, które sami ustalacie ( a nie pośrednik) Haraczu płacić nie trzeba , biura pośrednictwa w obrocie nieruchomościami są dla ludzi rozumnych i inteligentnych i nie ma przymusu , aby z nich korzystać. Szkoda tylko , że jak pośrednik sprzeda coś w zasadzie nierealnego do sprzedaży to nie szanuje się jego pracy i wysiłku w to włożonego .
|
|
Już wiem, kim jesteś teddybear :) Ale widać, że profesjonalizm :) W 100 % zgadzam się z wpisem powyżej... Sukcesów życzę :)
|
|
Ludzie wystawiają swoje chaty za kosmiczne ceny zamiast zasięgnąć profesjonalnej opinii a potem się dziwują że nikt nie chce kupować i stoi to rok albo dwa i potem jak już ich szlag trafia to wiadomo, sprzedać byle komu za śmiesznie niskie pieniądze i tacy cwaniacy się cieszą, i zamiast -2% dla biura to się jest często -15% -20% do tyłu od ceny rynkowej ale wiadomo że polaki mają głowę do interesów to się ich łupie ile wlezie
|
|
Sami niedawno rozglądaliśmy się za odpowiednim mieszkaniem i bardzo cieszymy z zakupu tym bardziej, że Góralczyk Nieruchomości pomogli nam na każdym etapie transakcji. Bardzo fachowo podeszli do naszej sprawy także bardzo się cieszymy z wyboru
|
|
Osobiście staram się korzystać z usług fachowców, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego skupu nieruchomości ABC - skup domów , który działa na terenie całej Polski.
|
|
Jeśli chodzi o nieruchomości to jeśli ktoś potrzebuje konsultacji to polecam skontaktować się z fachowcem od kredytów hipotecznych. Damian Milcarz to osoba godna zaufania i dobrze tłumaczy różne zawiłości w tych tematach.
|
|
|
Szukając dobrej agencji nieruchomości, natknęłam się na Kenig (agencja nieruchomości bielsko-biała) i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z ich usług. Kiedy poszukiwałam swojego wymarzonego mieszkania, ich zespół okazał się niezwykle pomocny. Przede wszystkim, agenci są bardzo profesjonalni i mają świetną znajomość rynku. Udało mi się znaleźć idealne mieszkanie w krótkim czasie, dzięki ich wsparciu. Współpraca z nimi była naprawdę przyjemnością – zawsze byli dostępni, aby odpowiedzieć na moje pytania i rozwiać wątpliwości.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |