Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CD _ KAY |
Potrzebny mi jest cd-kay do PES 6 ma ktos? ;] Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CD _ KAY |
cd-kay znajdziesz na opakowaniu tej gry. Zakladam ze oryginalna gre wiec nie powinienes miec z tym problemu :P STOP PIRACTWU!!
|
|
to moze inaczej jak zmienic ustawienia w pes 6 bo jest pokazane tak jak na pleja i np. podanie dolem jest (x) to jak to zmienic na np (s)? Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
a co to jest kay? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Chodzi zapewne o cd-key :)))
|
|
to chyba jakiś slang
|
|
zapewne o to chodzi ale to juz nieaktualne, teraz chodzi mi o ustawienie przycisków klawiatury bo w pes jest pokazane jak na pleya :/ Wie ktos jak to zrobic? Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
Ja potrzebuje CD - kay ,żeby grać w CS 1.6 na steamie , może ma ktoś działające ????
|
|
wombat 5P13R-D4L4J-1KUP5-3ORY6-1N4L4 ,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"
|
|
jak wiecie ocb to pomozcie chlopakowi jak ja bym wiedzial to bym pomogl.
|
|
no właśnie pomóżcie mu. ja się na tym nie znam ale może ktoś wie co zrobić .... ;)
|
|
Romanie z introlanu: cd-key: J52F-CN5H-7366-CPXN-YHU7 do odpalenia potrzebujesz proycon.exe lub cracka ale ciezko znalezc to cudo istnieje tez mozliwosc odlaczenia od zasilania napedow dvd jak jestes z introlanu to posiedz na dc wieczorkiem i znajdziesz na pewno u kogoś :D ustawienia zmieniasz w settings.exe w tym katalogu co pes6.exe albo mozesz zmienic w sterowaniu w grze :) pozdro są ludzie i stołki a nie którzy rodzą się jako fotele bujane...
|
|
w Introlanie ma cie hub dc? zaje.... fajnie !!! napisz mi ile osob i hubshare wieczorami. może zmienie vectre. mam w wawie w sieci osiedlowej hubix i bardzo mi sie to podoba.
|
|
<> zainstalowałem bez problemu - znalazlem cd-key ale niewiem jak zmienic ustawienia';/ Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]
|
|
ustawienia zmieniasz w settings.exe w katalogu gdzie zainstalowałeś pesa !! na hubie wieczorami jest w porywach do 20 osób :) są ludzie i stołki a nie którzy rodzą się jako fotele bujane...
|
|
www.serials.ws :) Uwaga na wirusy !
|
|
hahhahahha dobry stasieq :D
|