piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Autobusy MPK Łomża klimatyzacja

Ciekawe dlaczego kierowcy autobusów mają zakaz włączenia klimatyzacji w autobusach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Autobusy MPK Łomża klimatyzacja

Chyba raczej nie mają , tylko okienka powinni zamknąć na kłódkę. Do niektórych nie dociera , żeby nie otwierać okien.

Jeszcze nie poczułam żeby nowe autobusy miały klimatyzację włączoną. Wstyd dla firmy. Tu to wszystko jest jak za PRLu.
Powinno się robić tak. Nie ma klimy nie ma biletu i...

Ludzie na to się godzą i co?

jechałem wczoraj do szpitala 10 i fajna blond kierowca mia klimę włączona a już z powrotem pan nie coś na rzeczy jest

Dlatego nigdy nie jeżdżę autobusem. Rower to wspaniały środek transportu. Dotrzesz wszędzie szybciej niż autobusem czasami szybciej niż samochodem. Jak mam jechać z tymi starymi spoconymi babami i dziadami a chłodzić się na rowerku to wybór jest oczywisty.

Posłuchaj synku, sam kiedyś też będziesz takim starym, spoconym dziadem...

Masakra ...

4feeter dlatego jeździsz bez siodełka konspiracyjny wąchaczu dup i pał

Yesterday at 10, I was on route to the hospital when I encountered a pleasant blonde driver who had the air conditioning activated. However, upon my return, I found that the woman I spoke with was not in agreement or understanding of the situation.

Last edited by bitlife on 14 August 2024.

Starsze modele autobusów mogą mieć systemy klimatyzacyjne, które nie działają efektywnie przy dużym obciążeniu lub w Dinosaur Game Offline ekstremalnych temperaturach. W takim przypadku włączenie klimatyzacji mogłoby obniżyć wydajność pojazdu lub prowadzić do jego przegrzania.

More than simply a game, sprunki Incredibox is a musical revolution! Originating on the enormously successful Incredibox platform,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org