piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ird-bolt w Łomży

Zauważyłem w naszej Łomży większą ilość przewoźników bolta. A czy odpowiednie służby sprawdzają czy zagraniczni nieznani kierowcy tego przewoźnika posiadają polskie prawo jazdy według nowych przepisów? Czy w Łomży jak zwykle wolna amerykanka? A może przyjeżdżają tu bo gdzieś indziej nie mogą bo tam respektują polskie przepisy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ird-bolt w Łomży

Jest wszystko po kontrolą - czyli Bolt wychodzi lepiej niż nasi rodzimi sałaciarze. Kontrole można przeprowadzić oczywiście ale też zwykłym taksówkarzom - zwłaszcza zdrowie (kilku już dawno powinno być na emeryturze) i oczywiście sprawność aut - niektóre aż żal patrzeć.

No może i tak ale czy ci kierowcy z innych państw mają polskie prawo jazdy bo według nowych przepisów powinni je mieć. A co do wieku kierowców kierowców to powinni się też przyjrzeć niektórym dzieciom jeżdżącym w tej firmie czy aby maj skończone lata?
Co do wyglądu i estetyki też pozostawią wiele do życzenia stare skody fabie które ciągają podwoziem po ulicy też nie wiadomo czy mają badania? Myślę że odpowiednie służby przyjrzą się temu bliżej.

Jak się komuś nie POdoba konkurencja niech zamawia POdwózke u Marczyka abo innego Tyszki...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org