piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nocleg w Toruniu

Witam. Czy ktoś mógłby mi polecić wygodny nocleg w Toruniu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nocleg w Toruniu

Nie polecę Ci konkretnego noclegu ponieważ rzadko bywam w tym mieście ale mogę polecić aby zajrzeć na stronę grupy hotelowej Accor: http://www.accorhotels.com/hotel-directory/pl/europa/polska/torun/hotel-torun.htm , która jak widzisz posiada w mieście dwa obiekty.
Może jeden z nich Ci się spodoba ;)
Nie wiem jaki standard mają te w Toruniu ale myślę, że dobry ponieważ sam wiele razy korzystałem z usług tej grupy hotelowej. Pozdrawiam.

Polecam hotel "Filmar".
Serwują bardzo smaczne i obfite śniadania w cenie pobytu.

W samym centrum praktycznie, jest mały hotelik "U Szumana" cena przystępna fajny klimat i widoki z okna ! Polecam

polecam hotel Gotyk na Starym Mieście 190 zł za dobę dla 2 osób ( śniadanie wliczone w cenę )- fajny klimat

Jeśli chodzi o noclegi Toruń to polecam ten hotel: http://hotelnadrzeczka.pl/ spokojna okolica. Niskie ceny. Zresztą obejrzyj sobie cennik.

W akademiku nr 6 na Słowackiego,tanio a warunki bardzo dobre,nie ma problemu z parkowaniem,na starówkę może ze trzysta metrów

Ludzie, dajcie spokój i ogarnijcie się. Ta dyskusja i tak skończy się tym, że Etno poda wam link do konkretnego hotelu. Reklama!!!

Chciałbym Wam wszystkim polecic sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego Hotel Poznań Włoski - Hotel Poznań dla Księgowych . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org