niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
problem z gg

słuchajcie mam wielki problem, dostałem od kumpla link na gg (jakis głupi www.google.pl)nacisnalem na niego i juz teraz juz nikt nie widzi tego co pisze do niego . Co ciekawe kumpel wcale nie wysylal mi tego linku. Slyszalem ze juz coraz wiecej osob ma z tym problemy. Moze wiecie jak to naprawic??????????????????????? błagam pomóżcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: problem z gg

hehehe to sie nazywa miec wirusa w kompie , wiesz jak mozna to naprawic? format c:

,,Jebac Konfidentów i Scigania Organy"

To hakerstwo wprost na gg:D:D ehh... miałem to samo...i to nie tylko google... ale jeszcze coś...co miało na końcu rozszeżenie .jpg

To po co otwierasz nieznane tobie linki?! Też tak miałem...poczekaj z 3 dni wszystko się samo naprawi ale jak będziesz miał pecha to format:]

Dzisiaj przydażyło mi się to samo www.google.pl ale nie otwierałem :)

Obecnie mam ten sam problem juz od wczoraj ! A z poltora miesiąca temu mialem to samo ale po 2-3 dniach sie samo naprawilo ! Skanowałem kompa antywirusem i nic niewykryto poczekam jeszcze ze 2 dni moze sie naprawi !

Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]

www.sqvyrpzeh.info/?awbiby.jpg

Trzymaj się od nich z dala! Zainstalują one na Twoim komputerze trojana identyfikowanego jako Trojan-Downloader.JS.Agent.ab. Szkodliwe działanie robaka nie jest znane, wiadomo jednak że po wejściu na złośliwą stronę trojan rozsyła się do znajomych z listy.

Problem dotyczy użytkowników przeglądarki Internet Explorer, jak również użytkowników przeglądarki Firefox z włączoną wtyczką Windows Media Player!

Użytkownicy Firefoksa mogą uchronić się przed zgubnym działaniem tego i innych robaków poprzez wyłączenie wtyczki WMP. Można to zrobić wpisując w pasek adresu about:config. Odnajdujemy klucz plugin.scan.WindowsMediaPlayer i ustalamy jego wartość na 12.0.

Aktualizacja: Udało się ustalić że robak wykrada hasła. Osoby które kliknęły w groźnie wyglądające linki powinny bezzwłocznie zmienić hasło dostępowe do konta!

ptysiu idzie to jakos zlikwidować?

Ja jestem wesoły Romek, mam przy ulicy piękny domek...;]

http://gg.wiadomosc.info/
poczytaj moze tu coś jest napisane :)

tak to jest jak na byle co sie klika:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

nie klikac na obce linki !!!!!!!!!!! :D nauka na przyszlosc :p

A czemu ja mam gg mam firefoxa i NOD32 i śmigam 3 miechy bez formatu chodze po róznych linkach wysyłają mi rózne linki obrazki przez gg wchodze nie raz albo i nie i nic śmiga i działa jak należy. Bez problemowy chłopak zemnie?

bo tu chodzi o co innego...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

ja sobie klikam i ch..j mi mogę zrobić. Pozdro od Linuksa :D

kiernek czy oprocz linuxa masz tez win zainstalowanego?

mam ale uzywam tylko czasami w szkole. chociaż teraz i tak nie działa (zainstalowałem alcohola i sie rozsypał)

To już troche czasu chodzi po gg. Na początku to nawet ja weszłem, ale teraz juz sie nauczyłem ;).

...

kiernek, prawdziwy linuxowiec nie uzywa wcale windowsa :P ja kiedyś próbowalem, wytrzymalem dwa miesiące... :)

mam windowsa od 2 miesięcy. linuksa od 2 lat. jak bym nie miał windowsa sesji bym nie zaliczył. Profesrorek baardzo lubi Offica a mi nie chce bawić się z CrossOver. Poza tym mam też koła naukowe i programujemy w C# (wynalazek M$ ble)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org