Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortopeda |
Jaki jest czas oczekiwania na wizyte w szpitalu, ewentualnie gdzie indziej mozna isc do ortopedy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortopeda |
Przyjęta zostałam ostatnio w dniu zgłoszenia się do rejestracji, zgłosiłam się ok 9 rano, nie było dużej kolejki, o 13 przyjął mnie ortopeda. Wizyta ok. Czy komuś udało się przyspieszyć termin zabiegu na ortopedii u nas w szpitalu?
|
|
a jak długo trzeba czekac na zrobienie i odbiór zdjecia bo dostałam skierowanie na rtg i do ortopedy i nie wiem czy w ciagu jednego dnia tam rade wszystko załatwic?
|
|
Robisz zdjęcie w szpitalu na pierwszym piętrze i czekasz na odbiór około godziny. Kolejki do robienia zdjęć są dłuuuuuugie. Ale wyrobisz się w jeden dzień. Tararararatata!
|
|
dziękuje za pomoc :)
|
|
Na zdjęcie nie czeka się po zrobieniu zdjęcia obrazu lekarz kierując ma go w komputerze
|
|
Jakiś czas temu skorzystałem z oferty polecanego mi, nowoczesnego Centrum Medycznego FMC W Łodzi - www.fmclodz.pl/rehabilitacja/ , gdzie uzyskałem pomoc z zakresu rehabilitacji . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |