Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarz-Mariusz Szewczyk-przychodnia eskulap |
Czy polecacie tego lekarza jako pediatrę dla maluszka?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarz-Mariusz Szewczyk-przychodnia eskulap |
Mariusz Szewczyk jest godnym polecenia lekarzem.Lekami nie faszeruje,wyniki robi jak trzeba,uczciwy,rzetelny,długie kolejki do niego ale to dobrze o nim świadczy.Polecam!
|
|
Doktor Szewczyk to prawdziwy specjalista. Moja rodzina jest pod jego opieką od kilkunastu lat. Polecam jego usługi dla dzieci i dla dorosłych. :) Agnieszka
|
|
Dzięki Bogu że jest Dr. SZEWCZYK i jestem pod jego opieką to mi te przychodnie niby specjalistyczne nie są potrzebne . Jak wyżej też leczy się u niego cała moja rodzina tak trzymać Panie Mariuszu.
|
|
popieram przedmówców
|
|
Ostatnio sama chciałam tam zapisać swoje dziecko, ale Doktor niestety odmówił "z powodu braku miejsc".
|
|
niestety już brak miejsc :(
|
|
A może polecicie innego pediatrę dla maluszka?
|
|
Polecam Dr Śliwecką, niestety tylko prywatnie, powód jak u Dr Szewczy. U Dr Żuk można się zapisać, jest pediatrą i lekarzem rodzinnym. Niedawno przepisałam się z dzieckiem do Niej.
|
|
Moje dziecko gdy ma coś więcej niż zwykła infekcja to wizyta zawsze do dr Szweczyka także polecam.
|
|
Jeżeli szukacie lekarza specjalisty w danym rejonie, to polecam Wam wszystkim sprawdzic stronę, gdzie znajdziecie nowoczesną i sprawdzoną wyszukiwarkę - Poradnia nefrologiczna . Uważam, że warto korzystać z usług specjalistów, zwłaszcza jeżeli chodzi o nasze zdrowie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |