poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Moje dwie znajome wlascicielki \"butików\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu

które również promowały nieprzyjmowanie kart referendalnych w trakcie głosowania, podsumowując : typowe yebaćpisy - chyba nie będą złe, jeśli będę rozdawać ich adresy pod które mogą się zgłosić nasi nowi przybysze , o których zaczyna być coraz głośniej...? Po co mają się tułać po ulicach lub po przystankach....

Macie takich znajomych? Którzy dumnie propagowały osiem gwiazdek? Więc teraz możemy im podziękować

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Moje dwie znajome wlascicielki \\\"butików\\\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu

Nie mogą być złe, przecież same tego chciały - i dobrze im tak.

tak że tegies ...

---

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Re: Moje dwie znajome wlascicielki \\\"butików\\\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu

green - Ale ty masz siano w głowie człowieku.

green nie ma łba, zamiast tego na szyi nosi niemytego, ślepego ch.ja...

rudy błazen z druhem

Niestety nasi ojcowie pozolili pixdom wleźć sobie na łeb i teraz spijamy śmietankę, podejrzewam że będzie tylko gorzej

Drugi punkt odsyłania to siedziba 4szambo.lomza czyli paplak #Lobo
Trzeci punkt to biuro poselskie znanej organizatorki słynnych marszów
...
Trzeba zastanowić się nad sprawstwem PiS. Bo Lech i Jarosław czyńscy
wszystko Niemcom i Żydom podpisali/zamilczeli. Od Traktatu Lesbońskiego
po Zielony/Czerwony Ład. Z likwidacją kopalń. I wybór Urszuli von der Leyen
na szefa EuroKołchozu IV Rzeszy

Zaś po drodze było bezprawne wstrzymanie ekshumacji w Jedwabnem.
I dziś Niemcy z USrael i Izrael zabierają nam resztę dając POpagandę

Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto...
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.

I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

“Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić”
A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich

deokrata ty to dopiero jesteś zjeba...y

kszynio4,

Nie będzie to chyba niedyskrecją, jeżeli zdradzę, że zarówno dvpokrata jak i paplak to impotenci, których podstawą istnienia jest to gminne forum ....

tak że tegies ...

---

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Z czym te butiki ? Podeślę im jakiegoś hożego nachodźcę .

Jak nie dbam o swoją rodzinę to zapraszam na stałe gości ale na własny rachunek. Nie każe sąsiadowi się dokładać.

Ja bym sugerował przyjąć bliźnich przez Katolików. Gość w dom, Bóg w dom.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org