Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moje dwie znajome wlascicielki \"butików\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu |
które również promowały nieprzyjmowanie kart referendalnych w trakcie głosowania, podsumowując : typowe yebaćpisy - chyba nie będą złe, jeśli będę rozdawać ich adresy pod które mogą się zgłosić nasi nowi przybysze , o których zaczyna być coraz głośniej...? Po co mają się tułać po ulicach lub po przystankach.... Macie takich znajomych? Którzy dumnie propagowały osiem gwiazdek? Więc teraz możemy im podziękować
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moje dwie znajome wlascicielki \\\"butików\\\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu |
|
Re: Moje dwie znajome wlascicielki \\\"butików\\\" koło dworca , wyznawczynie 8 gwiazdek ,z piorunami w profilu |
green - Ale ty masz siano w głowie człowieku.
|
|
green nie ma łba, zamiast tego na szyi nosi niemytego, ślepego ch.ja... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Niestety nasi ojcowie pozolili pixdom wleźć sobie na łeb i teraz spijamy śmietankę, podejrzewam że będzie tylko gorzej
|
|
Drugi punkt odsyłania to siedziba 4szambo.lomza czyli paplak #Lobo Trzeci punkt to biuro poselskie znanej organizatorki słynnych marszów ... Trzeba zastanowić się nad sprawstwem PiS. Bo Lech i Jarosław czyńscy wszystko Niemcom i Żydom podpisali/zamilczeli. Od Traktatu Lesbońskiego po Zielony/Czerwony Ład. Z likwidacją kopalń. I wybór Urszuli von der Leyen na szefa EuroKołchozu IV Rzeszy Zaś po drodze było bezprawne wstrzymanie ekshumacji w Jedwabnem. I dziś Niemcy z USrael i Izrael zabierają nam resztę dając POpagandę Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanić” A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
deokrata ty to dopiero jesteś zjeba...y
|
|
kszynio4, Nie będzie to chyba niedyskrecją, jeżeli zdradzę, że zarówno dvpokrata jak i paplak to impotenci, których podstawą istnienia jest to gminne forum .... ![]() tak że tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Z czym te butiki ? Podeślę im jakiegoś hożego nachodźcę .
|
|
Jak nie dbam o swoją rodzinę to zapraszam na stałe gości ale na własny rachunek. Nie każe sąsiadowi się dokładać.
|
|
Ja bym sugerował przyjąć bliźnich przez Katolików. Gość w dom, Bóg w dom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |