poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto potnie grafikę z PSD na HTML

Szukam osoby, która potrafi pociąć grafikę z Photosop - więcej info na priv - piszcie do siebie kontakt tu poproszę.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto potnie grafikę z PSD na HTML

Witam,

zapraszam na prv:

kk01022010@o2.pl

Pozdrawiam!

kontakt@design-look.pl

Z czystym sumieniem mogę wskazać Ci agencję Dreamlike. Potną grafikę i zakodują do HTML lub, jeśli będziesz potrzebować, to zrobią Ci całą stronę. Wiem, bo już korzystałam z ich usług najpierw przy ulotkach, a później przy działaniach marketingowych, a właśnie niedawno ruszyliśmy także ze stroną, którą najpierw zaprojektowali graficznie, a później przenieśli projekt do WordPressa.

Tutaj masz bezpośrednie namiary na nich: https://dreamlike.pl/kontakt/

Jeśli tego potrzebujesz, mogą nawet utworzyć dla Ciebie całą stronę, a także wyodrębnić obraz i zakodować go w formacie HTML. Powinienem wiedzieć, bo sam korzystałem z ich usług, początkowo w zakresie ulotek, a później w działaniach marketingowych; Właśnie zbudowaliśmy także naszą pierwszą stronę internetową poświęconą projektowaniu graficznemu i jesteśmy w trakcie migracji projektu do WordPress. Konkretne wskazówki na ich temat znajdziesz happy wheels.

Re:

The essay is really informative and skillfully crafted. I have reached your website happy wheels.

Re:

Their reduced size may make them more suitable for travel or display in smaller spaces. Moreover, half body sexdoll can be a more accessible option for individuals with limited budgets or those who are just starting their doll collection.

Converting a PSD (Photoshop Design) to HTML requires careful attention to detail and best practices to ensure the final product is both visually accurate and technically sound. Here are some tips to streamline the process: This guide on press release google is a game-changer for marketers.

Use the Slice Tool in Photoshop to cut out sections of the design that need to be exported as images (like logos, icons, buttons). car insurance near me
Make sure you optimize images for the web (JPEG, PNG) to keep file sizes small without losing quality.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org