Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pilnie krzesła!!! |
Pilnie kupię 40 sztuk krzeseł w kolorze sosna z jasnym obiciem i podłokietnikami. Może ktoś ma namiar na tanią firmę lub sklep?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pilnie krzesła!!! |
Tanio to zrób se sama...
|
|
Darujcie sobie takie odpowiedzi jak od Darek1638, jeśli ktoś nie ma nic do powiedzenia w moim temacie to niech nie pisze!!!
|
|
wymagania spore a cena jak najnizsza, powodzenia w poszukiwaniach, zgadzam sie z Darek1638, zrób sobie ,albo poszukaj w lumpeksach ,moze maja jakis chlam z importu, np palety do wykorzystania na tanie meble, moze jakis tani stolarz przerobi palety na krzesla
|
|
Tanio to nie znaczy, że szukam idioty, którego da się naciągnąć. Szukam ceny adekwatnej do towaru. Przejrzałam wiele firm i zdarzają się krzesła takie same, identyczne a różnica w cenie sięga nawet 100zł. Sprawdźcie krzesło w porównywarce cen to będziecie wiedzieć o czym mówię.
|
|
Hey, moge dać Ci namiary na e-mail do osoby która się tym zajmuje Jak jesteż zainteresowana to podaj e-maila to Ci wyśle.
|
|
Poszukaj może w sklepach internetowych, ja w sieci kupiłam krzesła do jadalni w naprawdę rozsądnej cenie, właściwe w zwykłym sklepie nigdzie nie spotkałam tak dobrej jakości i wykonania za cenę za jaką dostałam takie krzesła w sklepie internetowym, więc warto trochę poszperać po różnych stronach.
|
|
podbijam pytanie. NIe mogę znaleźć stcjonarnie
|
|
W takim razie poszukaj przez internet, na początku poszukaj inspiracji meblowych, masz portale takie jak homebook czy róznego rodzaju blogi wnętrzarskie Na pewno znajdziesz tam sporo pomysłów. W sklepach online jest o wiele wiekszy wybór modeli krzeseł oraz tkanin, sama ostatnio przeglądałam sobie meble i wpadły mi w oko te krzesła https://www.mebletkaniny.pl/krzeslo-chic-velvet-czarny-stelaz-szary-tap-93-id-8494 Tkanina ta wbrew pozorom jest łatwa do utrzymania w czystosci bo nie wsiaka wody:
|
|
Kasja nikt w tych twoich bieda- sklepikach nie kupuje. Szrot odradzam tam zakupy
|
|
Ja mam tanie krzesła tapicerowane, a sprawdzają się super. Polecam, po co przepłacać
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę producenta najróżniejszych krzeseł, foteli oraz stołów, w tym np. krzesła do restauracji i hoteli . Wielokrotnie korzystałem z ich oferty i nigdy nie było najmniejszego problemu z dostawą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |