czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Modernizacja Stadionu Miejskiego w Łomży; cz. II

Wszystkie fotki pochodzą z forum http://www.lomdynczycy.fora.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Modernizacja Stadionu Miejskiego w Łomży; cz. II

ciekawe jak wytrzymałe są te plastikowe krzesełka

bo jak takie jak na skate parku w Perspektywie to równie dobrze mogło by ich nie być

przecież wiekszośc będzie siadała na oparciach: bo na dole brudno, żeby lepiej widzieć itp. te ze skate parku po prau "posiedzeniach" odkształacają się po środku oparcia

moiejmy nadzieje, że ta firma "Zielona architektura" wzieła pod uwagę że to stadion a nie ławki przed blokiem

ciekawie to wygląda

miejmy nadzieje ze zadbamy o nasza nowa "kamienna" sami. Van_Loosen jak masz zamiar siadac na oparciach i swiadomie niszczyc trybune to wogole sie tam nie pokazuj. Wiekszosc wiary to ta , ktora pamieta uderzenie pioruna w drzewo na kamiennej :), to Ci dla ktorych jest ona najwazniejsza na stadionie ....

No przeciez swojego sie nie niszczy ;) Chlopaki na pewno ustala ze beda pielegnowac nowe trybuny, czy tak?

tyle lat się stało na murku, że do głowy by mi nawet nie przyszło, żeby coś tam niszczyć

co to za ptak co we własne gniazdo...... ?

w sumie chłopaki z młyna mogli by się umówić, żeby Ci funkcyjni co roznoszą czasami taśmy na serpentyny albo ustawiają oprawę, przechodząc zerkali czy ktoś nie siedzi na oparciu

myślę, że nie było by problemu z uświadomieniem pacjenta

Panowie ja odnośnie tego stadionu to mam parę uwag

1 Stadion zostanie dopiero wyremontowany za dwa lata -przez ten czas to można by nowy stadion wybudować
2 Co nam z stadionu jak piłkarze odchodzą z drużyny
3 Prezesi i cała reszta na całej drużynie zbija kasę nie przejmując się sytuacja w jakiej jest klub ciągle są wyścigi o jak najlepszą furę

Moje propozycje

Sponsorzy : Dalej żeby został Browar ale pozyskać także firmę "Purzeczko" żeby zaposnsorowała przecież to jak narazie 2 firma w Łomży co do kapitału swego czasu sponsorowała Warmię Grajewo .

Stadion ladnie sie prezentuje (w porownaniu przed remontem) ale szalu nierobi.Jeszcze jeden rzad krzeselek na gorze mogli by dodac.Na wczesniejszych fotach widac bylo nawieziona ziemie na luku od hotelu.Mozna by bylo zrobic trybune stojaca na luku albo chociaz barierki na szczycie luku.Taka trybuna momentalnie sie zwroci bo to praktycznie sam beton,zbrojenie i kilka rurek.Koszt niewielki a stadion by zyskal przynajmniej tysiac miejsc.Przydalby sie jeszcze chodnik pod nowa trybuna bo bedzie bagno po deszczu albo chociaz beton wylac.

Ptysiu schowaj prosze ten obrazek "prowadzic 2:0 z jagiellonią..." wywoluje on we mnie negatywne emocje i wogole zamuła na całego jak pomyśle że dostaliśmy grrrrrrrrrrr...

popieram na *** sie cieszyc ze bylo 2 zero jak dostalismy 3:2 i bylo to naprawde przykre

Po pierwsze bedzie chodnik i na dole i na góze trybuny podobno kostka brukowa.
Po drugie, wygrywać z Jagą jest bezcenne dla wielu kibiców ŁKSu, ponieważ nie chdozi tu o cały mecz, a o radość w momencie keidy prowadziliśmy i w sumie pokazanie, że Jaga wcale nie jest wielka.

michał

nie byliscie na wyjezdzie to nie pie.rdolcie!! NIEZAPOMNIANE UCZUCIE!! A TO ZE PRZEGRALISMY? TO JEST SPORT:)

100% poparcia!! Wilkie WON interentowym kibicom

Nie zaprzeczam temu ,że wygrywać 2:0 było zajebiście. Fakt ,że nie byłem na tym meczu nie daje prawa 5510 insynuować że nie jestem fanem ŁKSu. Otóż jestem zakochany w ŁKSie ,w której lidze by nie grał zawsze zostanie moim klubem nr1. Może właśnie dlatego na wspomnienie tamtego dnia serce mnie boli oj boli ;p

Dla bydła bym rzucił wiązkę słomy i to by połamali

ściemka wszystkim

Byłem na meczu i miałem możliwość uzewnętrzniać swoje emocje po każdym golu. To było piękne. Wyczytałem na białostockim forum , jak gość pisał jak go krew zalewała gdy 20 chłopa stało nad nim z wyciągniętymi rękoma w górę. Oni przeżyli wcale nie mniejszy stres niż my po stracie trzeciej bramki.

Już jest kolejna litera "Ł"

Hej mam takie pytanie: skąd mogę uzyskać szczegółowe info na temat modernizacji naszego stadionu i ewentualne zdjęcia dotyczące wykonywanych zabiegów.z góry dziękuję za info.

:)

Jeśli zdjęcia powyżej nie są ilustracją aktualnych prac przy stadionie to nie wiem jak Ci pomóc w wyszukiwaniu takowych obrazków.

Idz na stadion będziesz miał pełen obraz modernizacji i też się dowiesz nie raz od inżyniera lub budowlanców.

Autor: Bartes (---.lom.vectranet.pl)
Data: 15-11-06 21:09

Jak tam na stadionie? widze że zapomnieli o tym .

maciek posiadasz jakieś nowe wieści z placu budowy? (info. zdjęcia)

Bartes, sam niedawno zadałeś takie samo pytanie i Twoja prośba została spełniona.
Dlaczego odsyłsz innych na stadion?

Pozdrowienia

1)Bo to było kiedyś i nie myślałem że można tak se o normalnie wejść i poglądać a jak się dowiedziałem że można i porobić zdjęcia to co tydzień z samych nudów chodzę na stadion a że się trochę kierownictwo zna to można nawet pogadać .
2) zdjęć i info jest bardzo dużo wystarczy poszukać
http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=711&postdays=0&postorder=asc&start=495 zdjęcia są co jakiś czas dodawane i info też jest :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org