niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prosto ze stanow

prosto ze stanow
siemano siemano,
dla prawdziwych rap sluchaczy,
mego miasta jantar skladu,chcecie wiedziec co u mnie,
jakos leci pomalu.
nadal pisze nagrywam ,wciaz jestem glodny rapu.

DLA WSZYSTKICH LUDZI BLISKIM MEMU SERCU SLE POZDROWKI ,A SZCZEGULNIE DLA ADKA-TRZYMAJ SIE I WIEDZ ZE ZAWSZE MOZESZ NA MNIE
LICZYC.SZANUJE CIE I UWAZAM ZA BRATA.JAK POTRZEBUJESZ CZEGOS tTO WAL SMIALO.

.......adek ,hindus i zarzes,cala jantar rodzina,
BLACK POWER na blokach,TAK CHISTORIA SIE TWORZYLA

wesolych swiat chlopaki

adus-JESZCZE RAZ WYRAZY WSPOLCZUCIA-WIESZ ZE ZAWSZE MOZESZ NA MNIE LICZYC BRACIE.TRZYMAJ SIE .DZIKU DETROIT 24.12.2006.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prosto ze stanow

Nie to żebym był złośliwy, ale co znaczy "chistoria"?

Dziku...a ty wiesz co wogóle u adka słychać?
Znam go...troszkę się zmieniło;)

ahahaha dredy zgolil ale dalej smiesznie wyglada :D

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

JEBAC CZRNUCHóW IECH SPIERDALAJą DO DETROIT TAM JUZ NIE MA BIALYCH

tyku, chyba jednak chlopak wie co sie dzieje skoro wyrazy wspolczucia sklada

DLA MNIE ADEK JEST JAK BRAT,WIEC NIEPYTAJCIE MNIE
CZY WIEM CO U NIEGO.NAPISALEM TEN POST,DLA ADKA,
BO SZANUJE CHLOPAKA ZA TO JAKI JEST.
A CO DO HISTORI-KTO MA WIEDZIEC TO WIE.
HANS KLOS WES TA MACZUGE I W LEB SIE PIERDOLNIJ,
CIECIU BURACZANY,JESTES KRETYN CZY CO,
BEZ URAZY ALE SWOJE KOMENTARZE ZOSTAW DLA SWOICH IDOLI
Z SLD,ALBO MLODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ.

ADEK NIEMA MNIE TAM ALE SAM WIESZ,POMOGE CI NA ILE BEDE MOGL,PAMIETAJ O TYM.

JESZCZE RAZ WYRAZY WSPOLCZUCIA.TRZYMAJ SIE.

http://www.youtube.com/watch?v=Xjc3JOE7vQo

a to specjalnie dla ziomkow na swieta.niech rap bedzie z wami.

wesolych swiat wariaty,malolaty,i katy.dozobaczenia w polsce

blanty juz mu czache wyjarały albo od kleju sie wszystko skleiło he
nastepny popapraniec
nie przyjezdzaj do Polski, nie chcemy cie tu

Dokładnie! Siedź tam gdzie siedzisz i zabawiaj swoją głupotą tamtejszych czarnuchów!

Yo nigga!

T A S M A N

BURACTWO I WIOSKA .

KOLEJNY POPAPRANIEC KTORY NIEZNA A PIERDOLI ZA PLECAMI.

'SAM JUZ NIEWIEM CO WIDZE GDY NA WAS PATRZE DEBILE"

A TEN LINK JEST DLA WAS -ZA BOGATY TEN KTO BOGATSZY NIZ TY

http://www.youtube.com/watch?v=kQNBjE_b8zc

Wynoś się z tym gównem, lamusie. Widać, że nasłuchałeś się za dużo Mezo, Lajnerów i innych im podobnych.

T A S M A N

lataly gnoje po podworku w bandanachna czachach i z jamnikiem pod pacha kolo bociana co myslisz ze was nie pamietam jakbys chcial pomoc kumplowi to bys pomogl a nie pierdolil o tym na necie
p.s. obciagnąłeś już czarną pałę ?

wesołe te forum :) i jak świątecznie:) ale administrator chyba powinien pomyśleć już o forum z prawdziwego zdarzenia na php i z moderatorami, więcej działow itd . bo tu jedna wielka prowizorka już tyle lat. albo możliwość komentowania wiadomości na 4lomza.pl jak jest na ogólnopolskich portalach

Cytat:

"BLACK POWER na blokach"

gdzie tam black power.... chłopie. to że paru chłopaków zaczeło się bawić w HH i nosić szerokie sztany to nie znaczy, że na Kopernika jest Bronx.

Szanuję słuchających HH i temu podobne ale narazie to co widąc na osiedlach to małpowanie wszystkiego co już było w USA - szerokie spodnie, bandamki, czapki z daszkiem założone bokiem, trochę bluz FUBU, jakieś kajdany pozłacane, jaranie zioła po klatówach. ale za mikrofon łapie co dziesiąty - reszta kradnie radia i szuka zaczepki

jeszcze tylko fury z hydraulicznym zawieszeniem nie widziałem w Łomży do baunsowania po ulicy ale kto wie... hehehhe

PZDR

******* sie zawistny wiesniaku.jestes przykladem kolka.niemusze sie tlumaczyc ani nic udowadniac takiemu karpiowi jak ty.apropo usa to sam opierdolilbys pale konsulowi zeby cie tu wpuscil gamoniu.
wiesz ja niewstydze sie moich koleszkow adka i ******** mam na takich cioteksow jak ty.wiesz niewstydze sie pokazac z nim na ulicy.bo znam go od malego.ale taka pala jak ty napewno by sie nie pokazala z zadnym chlopakiem z czapka na skos bo bys niemial brania u blachar gamoniu.dobrze ci radze jebnij wiecej zelu ogol paszki i ********** do jamy bucu.wyczulem cie co.

wiesz szkoda ze nie potrafisz uszanowac innych.to zla cecha.pomysl nad tym.

niechce mi sie juz uzerac z toba.pasuje.

napisalem ten post do adka i kolegow.jak kogos nie kminisz to po co piszesz te glupoty.A CO DO TASMANA-JESTES ZALOSNYM FRAJEREM.
I NA CIEBIE TEZ MI SZKODA CZASU.MAM PROSBE-JAK ZOBACZYSZ MOJ TEMAT TO NAWET NIEWCHODZ I SKONC BLUZGAC.BO ZNAJDZIE SIE KTOS KTO TO PRZECZYTA-I NIE BEDZIE CI DO SMIECHU LAMUSIE.WESOLYCH SWIAT.WIECEJ WSPOLCZUCIA MNIEJ ZAZDROSCI I WIOSKI.NARA WYDYGANCE. NIEBEDE JUZ PISAL.PODDAJE SIE.WKROTCE NAGRYWAM 2 PLYTE.TAM BEDE ROZKMINIAL.SPADAM.

WIESZ CO SIE LICZY ------- SZACUNEK LUDZI ULICY

Murzyński parobek mnie straszy, żałosne.

T A S M A N

dziku ty pier****y padalcu po jakiego wała zabierasz głos spierdoliłeś z naszej ojczyzny to dalej siedz w tym gównie i won my już nie chcemy ciebie ja żyje tutaj i jest mi dobrze nie muszę jechać do czarnych i udawać cwaniaka tak jak ty cwe*u pozdrawiam polak

http://www.youtube.com/watch?v=BSEstr-VVuQ

nic dodac nic ujac

nierobie ********** zawistny polaku,
zacznij zmieniiac swoje zycie,jak nie chcesz zrec ochlopu,
zrob cos slyszysz.zacznij zyc wlasnym zyciem,
klapnij jeszcze raz uslyszysz o tym na plycie

JAZYSZ,JARZYSZ ***** JARZYSZ

CO CIE BOLI DZIWKO

TO TYLE ODEMNIE.POSLUCHAJCIE I WEZCIE DO SERCA

nie znam Adka - ale wiem który to - i nie wstydziłbym się z nim nigdzie pokazać

do Jamy nie chodzę

powodzenia u "blachar" nie potrzebuję - mam dziewczynę i dobrze mi z nią

nie używam żelu

nie jestem zawistny, kołek ani karp

do USA się nie wybieram - mam dobrą pracę w kraju

potrafię uszanowąć innych - a co ciekawe umiem pisać posty bez przeklinania

a jesteś pewien, że Adek nie wstydził by się z Tobą pokazać gdziekolwiek? :>

Eheheh coraz bardziej mi się te forum podoba :)

adek na prezydenta! ;)

dziku nawija

tesknie za wami chlopaki=jantar.slu 28 sniadeckiego,polowa ,wojska polskiego,bawelna,spokojna,waltera,i cala reszta -pokoj.

do zobaczenia w wakacje a to specjalnie odemnie .

http://www.youtube.com/watch?v=NhARMwgG8-I

pozdrowki i do zobaczenia.jebniemy koncert w bonarze i znowu sie zamiele.elo szacunek.trzymajcie sie.

piona dla prawdziwych.hindus sztama.kint i reszta skladow z lomzy-zrobcie ********** chalas.2 pac .kiwka WESOLYCH SWIAT CHLOPAKI

wesołego ... po świetach dziku :)

Emano!! Najlepszego 2007 dla tych co zasłuzyli heh Zeby w łomzy wrescie sie cos konkretnego działo z kulturą hip-hopu Praca Praca i jeszcze raz Praca Pozdro!! KaIentE THC GiT Elo.

THC to wam mózg wyżarło.

T A S M A N

Nie napinajcie sie bo nie ma co.Jeżeli ktoś tworzy jakiś temat a kogoś on nie interesuje to poprostu nie powinien się wpieprzać. Jeżeli też nie wiecie o co biega tak samo

Pozdroo

jebac czarnych frajerów i tyle

Ej tylko pisac tak potrafisz To jestes Taki mocny na teksty W internecie znajdz se czarnoskurego chłopaka i powiedz mu to w oczy a nie nawijasz czarne na białym internet daje ci poczucie kozaka? ale to do niekturych nietrafia. I wiesz co THC!! THC!! kazdy Twój Ruch wykonany Przeciw mnie sprawia ŻE mocniejszy staje sie heeeeee smieje sie ten Kto smieje Sie ostatni Kto jest Kto Teraz Ty Zgadnij. Popierdolennni Bo robia hip-hop?? Sam niewiesz Kto Jest Człowiek A kto Dziwko!! To jest uliczne zycie I przestan Oceniac To opcja Kiepska Ten Rap Pierdyknie Cie Az Spadniesz Z krzesła!! Docen Staranie zamiast robic zamieszanie I nie Wtrącaj Sie do czegos O czym niemasz Pojecia FRAJERSKA ELITA SKURWIAŁEGO SPOŁECZANSTWA.

Pozdro Rewir KSj Kosci Zostały zucone Kondony Gamonie Muka za złe Błędy Popełnione

Trzymasz Z kurwami No to Trzymaj Z kurwami NARA!!!!!!!!!!!!

HWDPolicji!!!!

czarnoskorych mam na codzien i i ch pierdole a oni o tym wiedza i moga mi na *** narobic bo wiedza kto jest ich panem a wy czarne mozgi kim wy jestescie ??plebs kutasie dety przyjedz do mnie na dzielnice i pogadaj z czarnymi to ci zrobia dziure w dupie szybciej niz ci sie wydaje giń śmieciu

po co ten rasizm Hans? nie ma co sobie nerwów psuć

@KinT: jest jedna rzecz ktora mi się nie podoba w tej waszej subkulturze: szafowanie HWDP / CHWDP ...

bez policji to kazdy mocniejszy od Ciebie robiłby z Tobą co chciał - z Twoją rodziną też - pomyśl nad tym zanim coś napiszesz

zrobił Ci coś osobiście jakiś gliniarz? czy tylko klepiesz teksty z piosenek i dopisujesz HWDP bo jest trendy?

a jak Ci nawet nie zrobił coś któryś to czemu się czepiasz calej policji? jedź po tym glinie

śmieszy mnie te całe wasze napinianie się na Policję - ale tylko na murach i na forach

twarzą w twarz nie ma kozaków - chyba że policjant sam a was pięciu

noście dalej szerokie spodnie i czapki krzywo nalożone, słuchajcie Peji - ale pamiętajcie: bez policji by was po prostu nie było, albo chodziłbyś w lejcu u jakiegoś jaśnie pana - więc troche szacunku do nich

policaj zarabia na swoją rodzine - a Ty jarasz zioło za kasę ojca i matki

na szczęście 99 % "ziomów" - wyrasta z HH, dzieje się to wtedy gdy muszą zarobić na siebie w końcu, zarobic na familie - a tu z pisania HWDP i stania pod klatówą nic nie skapuje do kieszeni hehehhe

hahahahahahahahahahahhahaaha

hans klaun posluchaj zboczencu

MAM SWOJ BIZNES.W MOJEJ PRACY PRZYCHODZ DO MNIE 70 % CZARNYCH ,RESZTA TO AMERYKANIE I POLACY.I NIKT NIEMA PROBLEMU Z CZARNYMI TYLKO POLACY.OTO NAJCZESTRZE POWODY;

-BO JA ZAPIERDALAM 12 GODZIN,A ONI NIC NIE ROBIA I PANSTWO IM DAJE
-MNIE TRAKTYJA JAK PSA POGANIAJA A ICH SIE KAZDY BOI
-JA JESTEM SWIETY A ONI KRADNA

ALBO

-BRUDASY,SMIERDZIELE CHUJE,ASFALTY,JA JESTEM PANEM,JA ICH PIERDOLE,SLUMSY,NIECH ZDYCHAJA,JA SIE ICH NIE BOJE,BIALI GORA.

SAM SOBIE ODPOWIEDZ JEST TAK CZY NIE-I SIE ZASTANOW KTO JEST GORSZY-TY CZY ONI-KASANOWO.

A PISZESZ I UWARZASZ SIE ZA WIRASZKE A SAM KLANIASZ SIE IM W PAS I NIE MOW ZE NIE.

I WIESZ DLACZEGO ICH NIE TRAWISZ BO MAJA ***** A NIE ROBACZKA JAK TWOJ TWARDZIELU I PISZESZ ZEBYM IM PALE ZROBIL BO NIE POTRAFISZ POGODZIC SIE Z FAKTEM.

JA NIE JESTEM ZA CZARNYMI CZY BIALYMI POPROSTU LUBIE TE MUZYKE PISZE RYMY.KOCHAM TO.I TAKI PAJAC JAK TY CZY TOBIE PODOBNI NIC NA TO NIE PORADZA,NIE ZMIENIA NIC.UDOWODNIA JEDYNIE TYLKO TYLE CO POWIEDZIALEM NA POCZATKU ZE JESTES ZAWISTNYM I ZAZDROSNYM EGOISTA.I KAZDY KTO CIEBIE TU CZYTA PRZYZNA MI TO SAMO.BO PROCZ CH... I KUR... I CIAGLE LACHA PALA LODA TO NIEMASZ NIC NA SWOJA OBRONE WIEC DAJ JUZ SPOKUJ .

A JESLI LUBISZ TEMAT ROBIENIA LODA TO WEJDZ NA FORUM O GEJACH I TAM SZUKAJ KOLEGOW NA ZIMOWE WIECZORY.POZDRAWIEM I ZYCZE SZCZESCIA.

Tak czy owak dla mnie jestes pałą frajerską i rozjebałbym ci ryj dla sportu mowili gdzies znajomi z meksyku że szukają jakiejś polskiej dupy do przedziurawienia daj namiary to wpadną do ciebie i nie ******* mi tu o biznesie czy innym skupie zlomu bo mnie to pierdoli kutasia pało jesteś zwyklym białym murzynem czyli nikim bo takich nie ma bękart na pochybel ci cwelu14/88

:D

:D :D

/kontynuujcie, nie przerywam :P

hahaha 14/88 co to za frajerskie szyfry ,jak mozna wychwalac Hitlera i go ubustwiac jak on Polakow mial za nic czyli lubisz byc ponizany hyba pasuje ci byc dla kogos gnida.A o frajerstwie to sie niewypowiadaj bo pamietam jak kilka ladnych lat temu skini jeden na drugiego zeznawal taka paczke mieli chlopacy .... skad masz znajomych w mexyku juz cie mieli na wlasnosc panienko w glanach ??

Hans Klos: zamknij już tą mordę, bo sam z siebie robisz pajaca, a nie z dzika, adka czy kogokolwiek...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

spierdalajcie łomżyńskie wieśniaki

Dziku jak byś mógł PROSZE CIE bardzo odezwij sie do mnie na E-mail : piter-ziomus@wp.pl Taka Mała Pilna Sprawa

Pozdro. Dla wszystkich prawdziwych raperów !

dzik ułom to twoja stara, a do tego cipo wyruchana, pierdolisz ją codziennie w ucho, a potem wpierdalasz to co ci fiucie zostanie, a kurwe to ty masz w majtkach i mnie nie wkurwiaj bo sie przejde któregoś dnia do ciebie, wpierdol zbierzesz i sie skończy dzień dziecka. I wypierdalaj wogole do afryki skurwysynu, bo juz cie dzieci z azji w noge ruchają a małe murzyny ci na klatę srają. A pozatym to twoja stara jest jak traktor- potrafi tylko ciągnac

Hans Klos: Pozdrawiam, święte słowa.

dziku: jak już uciekłeś do Hameryki przed problemami, z którymi musiał byś się zmierzyć w Polsce to chociaż nie zawracaj dupy ludziom, którzy tu zostali i tworzą ten kraj. Twoje śmieszne popierdółki nie stworzą nowych miejsc pracy, nie nakarmią biednych ludzi. Siedź tam sobie dalej, liż dupsko żydom i rób pałę czarnuchom. Oh przepraszam - afroamerykanom.

T A S M A N

jak tak to czytam, to poprostu się wstydze, że tu mieszkam. Nie możecie się wymienić numerami gg i tam na siebie jechać na całej linii. Ale po jaką cholerę pisać takie rzeczy na ogólodostępnym forum, do którego dostęp mają nieletni... Ludzi zastanówcie się trochę...
Trochę kultury.
Aż się prosi o jakiegoś moda.
pzdr.

Coś wam zrobiła Dzika mama ? Macie jakieś kompleksy czy co?
Jak wam sie nie podoba temat to tu niepiszcie. Tylko wyzwiska i bluzgi lecą jak macie zamiar krytykować to juz lepiej wogóle nie pisać. Posty powiny coś wnosić jakoś nową inicjatywe a nie bluzgać na bliźniego.
Macie cos do siebie zgadajcie sie na gg. A nie przez forum?
Jak przez Forum bluzgacie to myslicie ze jestescie kozaki bo umiecie bez sensowne grypsy?
Szkoda słów....
Jak macie sie wyzywać to nie zaśmiecajcie forum tego tylko załóżcie nowe forum i tam tylko wyzwiska ślijcie.!

Pozdro dla Prawdziwych - BEZ napinki ! 3maj cie się

***** tych co wyzywają

co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz

HANS KLOS PEWNIE MIESZKASZ NA PASSAICU W JEDNOSYPIALNIANYM APART.W 11-TU CHLOPA I SPICIE NA ZMIANE ,NIE LUBISZ HH BO TAM SAME NIGGRY NA ULICY I GANIAJA WAS TAKICH PAJACOW Z POLANDU JEDYNI ECO WIDZIALES TO SWOJ OSZCZANY MATERAC I VENA KTORY PRZYJEZDZA PO CIEBIE DO ROBOTY ZALADOWANY PO NIEBO DRABINAMI A WAS TAM W NIM ZE 20 W SRODKU NA WIADRACH JAKIES 2 GODZINY JEDZIE .URODZILES SIE PO PAJACU I MATCE QREWCE I ZDECHNIESZ JAK TEN PAJAC W CYRKU NA PASSAICU

WIELKIE POZDRO DLA MIASTA I WIERNYCH HH

...BEDZIE LEPIEJ NA KONCU

nie wiem co to passaic ale skąd ty to znasz ??

Koniec napinki nie ma tematu chłopaki...!!
ZAPRASZAM www.lomzarap.fora.pl

Siema Dziku!!
Nie znam Cię zbyt dobrze ,ale duŻo o tobie słyszałem międzyinnymi od zarzesia,który jest moim bratem ciotecznym (pewnie mi nie uwiezysz ale to prawda).Moim zdaniem jesteś spoko , co z tego , że wyjechałeś do stanów ważne , że pamiętaz o adku o zarzesiu o hindusie i o wielu innych to się liczy ,masz fajne nuty ,a za ile wracasz do polski ,bo coś pisałes , że będzie koncert w bonarze ,chętnie się przejde!!
POZDRO OD JANTARU!!!

,,Rymowane słowo łączy scenę Hip-Hop 'ową,,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org