Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogłoszenia na 4lomza |
Kilka tygodni temu spotkałem się z bardzo dziwną sytuacją. Dodałem na 4lomza ogłoszenie o sprzedaży mieszkania. Już po kilku godzinach zadzwoniła do mnie Pani i umówiła się, aby obejrzeć mieszkanie. Z ciekawości zajrzałem do Internetu i okazało się, że ogłoszenie się jeszcze nie ukazało! Wspomniana wcześniej Pani uparcie twierdziła, że numer telefonu ma "z ogłoszenia w Internecie"... Czyżby część dodawanych ogłoszeń wędrowała "na bok"? T A S M A N
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogłoszenia na 4lomza |
Może coś w tym być :) Ale co w ten sposób straciłeś? NIC. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
większość ofert pracy w trafia w "dobre ręce". :)
|
|
jak to co straciłeś ? ZAUFANIE - tego nie można kupić . o ile to prawda że nie zamieszczają wszystkiego....
|
|
Pewnie że nie zamieszczają wszystkiego a nawet przerabiają (ucinają) chodzi o to że dodałem ogłoszenie że poszukuje pracy i dodałem tez ze wykonam w/w prace dorywczo w domu ale ta druga czesc sie nie ukazała, powiedzmy ze chodzi o konkurencje dla spped'a a moje ogloszenie w sparwie uslug wcale sie nie ukazuja ;| bewnie trzeba kase zaplacic.
|
|
Tasman - widocznie dales bardzo atrakcyjna oferte ;) pamietaj ze ogloszenie najpierw musi przejsc moderacje zanim trafi dla ludu.
|
|
a co za rozinca kto od ciebie kupi te mieszkanie ?? dla mnie by to nie robilo zadnej roznicy :]
|
|
nie martw sie. nie wszyscy to musza zrozumiec.
|
|
nie tak ze nie zamieszczaja, jestem moderatorem na zupelnie innym forum o tematyce motoryzacyjnej, mamy dzial sprzedazy jako komercyjny i ogloszenia tam, mimo ze ktos je wysle wczesniej, czekaja do momentu zatwierdzenia przez administratora, wiadomo mieszkan w Łomży brakuje, wiec zapewne zanim ogłoszenie poszło w eter dotarło do znajomych kogoś kto moderuje działem giełda, heh
|
|
Moi rodzice tez tak mieli. Po 30 minutach ktos zadzwonił. Teraz mieszkania sprzedają się jak świeze bułeczki, więc ludzie szukają różnych skrótów... ...
|
|
FIN a przyszlo ci do glowy, ze czym wiecej chetnych tym lepsze moga byc warunki transakcji i cena? Ogloszenie trafilo do znajomych, zeby szybko sie udalo kupic mieszkanie, zanim ktos cene podbije. Dla sprzedajacego to jednak jest roznica, nie sadzisz?
|
|
FIN do końca życia będzie mieszkał z mamusią, więc dla niego to żadna różnica. T A S M A N
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |