Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoą ma z Was jakieś zainteresowania? |
Lub hobby? Czy każdy to typowy Janusz ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoą ma z Was jakieś zainteresowania? |
Każdy.
|
|
Gitarka :)
|
|
Wklejamy linki z reklamami
|
|
Moje główne hobby to karaibskie kobiety, poza tym zbieram gumowe dzwonki. Mam bardzo dużą kolekcję z całego świata.
|
|
... np. alkoholik z Nowogrodu i zezzak99 lubią kapować, a to na kolegów do SB a to na internatów do prokuratury , ot donosicielstwo jest ich hobby .
|
|
chamie z kownat nie kompromituj się
|
|
O następny do kompletu zjadacz wydłubanych gili z nosa 0-22 tu J-23 masz rację dyskusja z gównem spowoduje że zniżysz się do jego poziomu-bez odbioru pipi
|
|
Autor: 0-22 (---.dynamic-4-waw-k-3-1-0.vectranet.pl)Data: 19-04-20 14:59 ... np. alkoholik z Nowogrodu i zezzak99 lubią kapować, a to na kolegów do SB a to na internatów do prokuratury , ot donosicielstwo jest ich hobby . //////////////////////////////////////// I napisał to były ORMOwiec:)
|
|
To gniot jakich mało tą twoja gra. Porażka tyle w temacie
|
|
Następny naciągacz te urządzenia są tak zaprojektowane lub zaprogramowane by wiecej gracz przegrał niż wygrał tak samo jak maszyny już nie jeden idiota majątek włożył myślał że się odegra hahaha
|
|
Moim hobby jest czytanie tego forum. Jesteście najlepsi w galaktyce. Forum powinno dostać jakąś nagrodę. Ja wiem - pucolizzera, albo osraka? ...
|
|
Ciekawe są szkolenia z programowania maszyn plazmowych i laserowych :) W http://protoncam.pl można dowiedzieć się wielu informacji na temat produkcji detali na przecinarkach, a także projektowania części.
|
|
Ja mam tak. Mam chwilowe zainteresowania tzn. czymś się zajaram na maxa i za chwile już mi sie to nudzi. Myślalam, że jestem jakaś inna, dziwna i nudna, ale stwierdziłam, że nie będę szukać na siłe bo wtedy to nie hobby tylko przymus i nie będę tego robić z przyjemnością. Taka już jestem i się z tym pogodziłam;) nigdzie nie jest napisane, że człowiek musi mieć hobby. Lubię też wybrać się raz na jakiś czas w jakieś fajne miejsce i zrelaksować się: https://szyszka-okuninka.pl/ Od siebie polecam ten domek w Okunince w dobrym standardzie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |