Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomocy !Potrzebny mi jest namiar do dobrego lekarza medycyny sportowej. |
Forumowicze ,potrzebny jest dla mnie namiar do lekarza medycyny sportowej .Ostatnio nabawiłem się kontuzji przed biegami ,i podejrzewam że to zapalenie ściegna .Prosze was o namiary do lekarza ktory zajmuje się min. takimi kontuzjami. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomocy !Potrzebny mi jest namiar do dobrego lekarza medycyny sportowej. |
Kurcze, ciężko mi powiedzieć czy taki lekarz w Łomży jest lub okolicach. Na ulicy Makowej jest lekarz sportowy, aczkolwiek nie ma on jako takiego gabinetu. Najbliższy konkretny lekarz sportowy jest w Kolnie.
|
|
Lekarz w Wysokim. Tylko on. Niestety nie znam nazwiska, ale popytaj ludzi ze srodowiska sportowego o niego i smialo tam uderzaj.
|
|
Nie znam sportowego. Ale Lomzynskich odradzam. ...
|
|
Kruszewski w Wysokim Maz
|
|
Odradzam Kruszewskiego. Nie ukrywam że jest dobry ale kasuje. Nawet jak może coś załatwić jedną wizytą to zrobi z tego 5 i za każdą Cię skasuje z 70pln. W Białymstoku na ulicy Fabrycznej (o ile dobrze pamiętam jest to szpital MON) jest bardzo dobry lekarz med. sportowej. Mojej żonie robił artroskopię kolana i po niej jest o niebo lepiej. Wszystko załatwia na kasę chorych, kwestia dojazdu do białego. Nazwiska nie pamietam ale jak znajdę w papierach to napiszę.
|
|
W sniadowie jest fizjoterapeuta ktory kiedys opiekowal sie kadra polski biegaczy.choler tylko nie pamietam nazwiska
|
|
Krzysztof Piszczatowski, niedawno był o nim temat - poszukaj na forum. Też chciałem o nim napisać:) ---------------------- Wszyscy są w stanie sprawić, żeby w pomieszczeniu stało się jaśniej - jedni jak wchodzą inni jak wychodzą.
|
|
Kruszewski z Wys Maz to ortopeda, specjalizujacy sie w kolanach, a nie lekarz sportowy :)
|
|
Centrum Medycyny Sportowej W Białymstoku tel 85 744 39 84
|
|
http://bieganie.pl/?show=1&cat=25&id=587 Mogę Ci do Pana Krzysztofa Piszczatowskiego dać nr ale pisz na maila, bo nie chce tutaj publicznie udostępniać.
|
|
Navigating the intricate world of PayPal transactions is a journey worth taking, especially when users delve into the realm of PayPal fees. As a stalwart in global electronic commerce, PayPal offers a secure haven for seamless money exchanges. However, users must navigate the landscape of fees that accompanies this convenience. Embark on a voyage of financial enlightenment by unraveling the intricacies of PayPal fees. The transparent fee https://pay-gebuehrenrechner.de/ table on the platform serves as a guiding beacon, enabling users to calculate and anticipate fees for different transactions. Regular checks on the fee structure ensure users stay updated on any changes, fortifying their financial planning.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |