Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zanik kanałów tvp |
Po wyszukiwaniu zniknęły kanały tvp 1;historia jest tylko 5 wp zomm metro dlaczego kilkakrotne wyszukiwania nic nie zmienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zanik kanałów tvp |
... a dlaczego w 1981 nie było Teleranka ?
|
|
PO odebraniu PiSlamistom publicznych mediów nie wolno już oglądać TVP1, ani 2, ani 3..., bo tam teraz Her Tusk nadaje... rudy błazen z druhem
|
|
Ja tam wszystko mam tv z internetu oglądam i nic nie zniknęło
|
|
Jaruzelski zabrał dzieciom Teleranek a Tusk zabrał katolikom Koronkę do Miłosierdzia Bożego . Jeden drugiego warty .
|
|
PiSlamska hołota wciąż tkwi w łgarstwie, oto bowiem zmiana standardów sygnału nastąpiła już prawie dwa lata temu nazad, a PiSlamści zrobili wyjątek dla multipleksu z kanałami publicznej TV POzostawiając je bez zmiany na rok wyborczy żeby swojej gawiedzi nie POzbawiać dostępu do swojej kato-bolszewickiej propagandy. rudy błazen z druhem
|
|
Przecież była zmiana sygnału nadawania latem na zachodzie Polski a teraz wschod Max
|
|
paplik nazad lewacka idioto to wołaj do konia .
|
|
Mój konik nie rozumie PiSlamskiego grypsu... rudy błazen z druhem
|
|
|
Nie oglądaj tv bo tylko manipuluje i zatruwa mózg. Jeżeli chcesz wiarygodne wiadomości bez cenzury i poprawności politycznej to czytaj wykop pl. Jest tworzony przez internautów którzy zamieszczają newsy, ciekawostki z różnych źródeł i wszystko jest głosowane zanim wejdzie na główną stronę wiec fake newsy rzadko się przebijają zwłaszcza że na wykopie jest masa mocno obeznanych technologicznie ludzi - informatyków, programistów którzy są naprawdę dociekliwi i potrafią sprawdzić skąd pochodzi zdjęcie, kiedy domena została zarejestrowana, kto jest jej właścicielem, czy fotka to fotomontaż itp.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |