Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama w Łomży |
Jakie formy reklamy najlepiej według was sprawdzają się w Łomży? Mój kolega, który ma firmę, stwierdził że najlepiej idą ulotki ze stojaków :D pytam, bo sama chcę otworzyć działalność.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama w Łomży |
Wszystko zależy od skali przedsięwzięcia i funduszami jakimi dysponujesz na ten cel. Jak dla jednoosobowej działalności np. malowanie pazurków, wystarczy reklama szeptana, tj. polecenia zadowolonych klientów, ale na rozruch, trzeba poczekać.
|
|
Internet na te chwile jest na pierwszym miejscu. Na ulotki szkoda kasy, bo pojda tylko do koszam
|
|
Według mnie najskuteczniejsza jest reklama w Google oraz na Facebooku. Poza tym jak ma się dobrą usługę/produkt to ona zawsze obroni i sama rozreklamuje. Ważne żebyś robił to co lubisz i umiesz najlepiej.
|
|
darmowe produkty, kupony, musisz stracic, zeby zyskac inaczej biznes papa
|
|
Zainteresowanym tematem mogę polecić porady, z których sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli są tutaj osoby, które są zainteresowane tematem reklamy zewnętrznej, to polecam Wam sprawdzić porady w artykule na stronie - https://ki24.info/pl/652_artykuly-sponsorowane/41679_jak-zwrocic-uwage-przechodniow-na-reklame-w-terenie-przyklady.html .
|
|
Druk na plastiku (Warszawa) to niezwykle wszechstronna technika, która znajduje zastosowanie w różnorodnych branżach (budownictwo, elektronika, motoryzacja, event management czy marketing) i dziedzinach. Proces ten umożliwia nanoszenie trwałych i estetycznych nadruków na różnego rodzaju elementach wykonanych z tworzyw sztucznych. Drukowanie na plastiku wyróżnia produkt, nadaje mu indywidualny wyraz, a co za tym idzie – zwiększa jego atrakcyjność w oczach klientów oraz przekazuje istotne informacje czy utrwala w podświadomości logo marki. https://regalo.pl/druk-na-plastiku-warszawa/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |