Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Adm i Ewa. |
W przededniu Świąt Bożego Narodzenia nie zapominajmy o dzisiejszych solenizantach. Życzę wszystkim Adamom i Ewom, wszystkiego najlepszego, spełnienia wszelkich marzeń i życia bez problemów zarówno zdrowotnych, jak i finansowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Adm i Ewa. |
Dzięki Maćku
|
|
Dzięki, dzięki i nawzajem ściemka wszystkim
|
|
Dziękuję Maćku :) Również pozdrawiam.
|
|
Re: Adam i Ewa. |
Według Biblii, dzięli Adamowi i Ewie zaczął się ten piękny świat, pełen przyjemności i wad. Pozdrawiam świątecznie.
|
|
jako, że żadna Ewa jeszcze nie dziękowała, to ja jako pierwsza frelka podziękuję:):):):) innym Ewom i Adamom też wszystkiego najlepszego życzę :) pozdrawiam
|
|
A ja myslalem ze w temacie jest ADMIN I EWA......... hehehe jakis romans..... Pozdro dla wszystkich adamow i ewow ;-) hihihihihihihihihihih MERIIIIII KRISMASSSSSSSSSSSS EWRYŁANNNNNNNN
|
|
Coolboy, czy Tobie nie zdarzają się błędy? Chociażby Twój post, gdzie roi się od byków wszelkiej maści.
|
|
Ej macku niedenerwoj sie, nie unos sie. Wiesz co to jest poczucie humoru? Popatrz czasem na swiat z orzymruzeniem oka ;) Nie czepiam sie ze zrobiles blad tylko jakos tak mi sie skojarzylo ze slowem ADMIN i chyba nic sie nie stalo ze staralem sie wprowadzic niecho humoru na forum. A pozatym to ja fiem o mojih blendach, jakos tak specjalnie mi sie piszom. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |