Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co LEpsze |
Maluch czy Polonez a moze cos innego prosze o wypowiedzi KUPIE POLONEZA DO 800zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co LEpsze |
BMW 750 z 98 proponuje:) albo jak masz inny gust to honda prelude z 97 ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
toyota solara 2001 ;D miodzio... a jaka sumę chcesz przeznaczyć na auto? ;>
|
|
Według mnie polonez lepszy wiekszy i wogle.
|
|
Wszystko tylko nie Polonez. Polonez to najgorszy "wyrób" Fabryki Samochodów Osobowych na Żeraniu w Warszawie. Bardzo słabe blachy, które szybko zżera korozja, fatalny układ kierowniczy (spróbuj nim zawrócić na wąskiej ulicy), bardzo paliwożerny, nie mówiąc już o "trochę" archaicznym wyglądzie. Jeśli chcesz kupić tani ale solidny samochód pięciodrzwiowy polecam Ładę Samarę, ewentualnie Skodę Favorit. Oczywiście z marek zachodnioeuropejskich masz większy wybór ale tu cena automatycznie wzrasta kilkukrotnie. Aha. Nie kupuj starej wersji Opla Vectry lub Audiu "cygara" bo tymi samochodami jeździ już cała Łomża... :)
|
|
Tak,Ptysiu ma racje...Polonez nie jest wart polecenia.za takie pieniadze radziłbym poszukać jakiejś Łady w dobrym stanie... PZdrr
|
|
jak mało kasy to Golfa 2, Kadetta
|
|
no wlasnie malo kasy mam 800zł i chce kupi sobie na poczatke poloneza zeby tak o polatac:) KUPIE POLONEZA DO 800zł
|
|
to lepiej dozbieraj pare groszy bo jak kupisz polda za grosze to nie pośmigasz nim długo tylko mechanik zarobi na tobie
|
|
Tomekk za te pieniadze on nie kupi golfa2
|
|
sam jestem mechanikiem wiec moge w nim grzebac do bolo ale chce takiego moze ktos wie kto ma do sprtzedania KUPIE POLONEZA DO 800zł
|
|
jeśli chcesz wybrać tylko te dwie marki to oczywiście polonez będzie lepszy. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
popatrz w "kontaktach" pewnie nie jeden jest i na allegro sprawdz może ktoś z okolicy ma
|
|
W takim razie polecam http://www.allegro.pl a konkretniej http://www.allegro.pl/search.php?string=polonez&category=149 Możesz wybierać do woli.
|
|
http://moto.allegro.pl/item151201447_polonez_caro.html tu jest z wawy to w miare blisko :)
|
|
Ptysiu80 ma racje. Ja też radze kupić Łade Samare lub Skode Favorit. Cena nie przekracza 3 tys. zł. Okazyjnie możesz kupić nawet troche taniej. W miare duże samochody i wogóle... ...
|
|
mechanik i nie wie jaki samochod sobie kupic... to co z Ciebie za mechanik?
|
|
prawdopodobnie lepszy od ciebie? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
zdecydowanie autobus z MPK, zaoszczędzisz na biletach ściemka wszystkim
|
|
ahaha jaka ssiara na glownej stronie jest blad .... z tego co wiem to wiele osob liy wytykac innym bledy wiec zapraszam do poszukiwan :D [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
no lwasnie jedne i drugi silnik znam jak wlasno kieszen tak samo podwozie i wszystko co wnich jest ale niewiem co wybrac co jest lepsze ma moze ktos do sprzedania labo wie kto chce sprzedac poldka KUPIE POLONEZA DO 800zł
|
|
Ja ci proponuje troszke pozbierać i kupić Bmw M5, Mercedes CLK, Mazda RX-8 lub Mitsubishi Lancer EVO IX. Wybierz se któryś :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |