czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przejsciowka ISO-Kenwood

Gdzie dostane przejsciowke z gniazda ISO na Kenwooda ? Oczywiscie chodzi mi o radio samochodowe. Cos takiego jak ta: http://allegro.pl/item150346886_kostka_iso_do_radia_z_serii_kenwood_krc_256_itp_.html
Allegro odpada, bo chce miec ja jutro. Jezeli jej nie znajde to wtedy zamowie na necie. Znacie jakis sklep gdzie to dostane ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przejsciowka ISO-Kenwood

sprawdz w polmarze

Wiesz co ? Taką przejściowke jaką szukasz wmontowali mi w sklepie "music tuning" na przeciwko 4+ ,gdy montowalem głosniki :) Możesz jechać i zapytac tam.. Słyszałem rózniez że mają w komisie "Sympatia".Posiadam rózniez radio Kenwooda wiec mysle że masz taki sam problem jak ja:) Pozdro

Ten palant na przeciwko 4+ nie chcial mi powiedziec jak zalozyc ISO, tylko, ze zalozy mi ISO, oczywiscie za 30 zl. To pewnie nie sprzeda przejsciowki, tylko moze zrobic, i zalozyc radio. A ja mam gdzies taki biznes.

W Łomży popytaj w komisach, lub w elektroniku obok "Łosia". A swoja droga samo zalozenie prezejsciowki, to tylko wpiecie jej do radia i do instalacji ISO. Jesli nie znajdziesz w Łomży, a bedziesz przypadkiem w Bialymstoku lub Wawie to w Norauto powinienes znalezc, koszt ok 20 PLN tyle zaplacilem za swoj przewod Z Fordowskiej instalacji na ISO.

wiesz, zalezy mi zeby to bylo na miejscu, jutro chce ja kupic i wsadzic radyjko. wiec allegro i poza lomza odpada :(

666 w takim razie w "Sympatii" powinni miec...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org