niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie na prawko ?

Kogo polecacie ?
Kogo odradzacie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie na prawko ?

Temat wielokrotnie pisany, poszukaj wstecz!!!

Tyle tego było, dzwoń do Mariusza Gruszfelda, robiłem tam ja i bardzo wielu znajomych i wszysyscy jeździmy :) Mają teraz jakieś promocje.

503045742

Dzwoń do Mariusza ale Rogowskiego, polecam gościa
662032203 spoko gostek

Jestem tego samego zdania co makmarc :)) Równiez polecam !!

Polecam Mariusza Gruszfelda

Nie jestem znajomym Gruszfelda dlatego polecam Daniela 0507164544, tanio szybko spokojnie i skutecznie

Ośrodek Szkolenia Kierowców Ryszard Kamiński. Robiłem tam 2 kategorie, motor i samochód, polecam. Instruktor oczywiście Arkadiusz Baczewski, sympatyczny człowiek, z którym będzie Ci się jeździło jak z kolegą, a jednocześnie szybko i łatwo zdobędziesz potrzebne umiejętności aby zdać egzamin za pierwszym podejściem. Pozdrawiam

Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.

w Łomży jest naprawde w czym wybierać i prawie wszyscy się starają a

decyzja należy do ciebie.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

uwaga chcesz zdac za pierwszym razemi tanio zrobic prawko dlatego polecam pana borkowskiego ktory uczy w wecie podstawy ruchu drogowego ja znim mialemi kazdy u niego zdlam mozna powiedziec ze 100%zdawalnosci naprawde polecam

Ja jak zapisałem się na prawko nikogo nie znałem, bo polecili mi go moi znajomi, którzy tam robili, więc zero znajomości. Zdalem za pierwszym razem i tak moi znajomi. On pewnie nawet nie wie że taki temat jest na forum, i tak jak piszą inni, to porządna firma. Nie mam w tym najmniejszego biznesu.

Mariusz Gruszfeld na Bernatowicza, telefon podałem :)

P.S. Czemu gdy ktoś zakłada taki temat, kogo polecacie itp, pojawiają się oskarżenia o znajomości i protekcję??? Ludzie, macie złe doświadczenia.

Kurs robiłam u Zbyszka Borkowskiego, spoko, jest dobry, cierpliwy, fachowy. Mariusza Gruszfelda znam, uważam ze również zasługuje na to, by go polecic. o obu słyszałam dużo dobrego, polecam droge losową. Powodzenia

orii

i co zdalas ??za pierwszym uwazam ze pan borkowski jest lepiej znany i dluzje nisz Mariusz Gruszfeld polecam tego pana pierwszego naprawde swietny

anonim18 nie byłbym tego taki pewien, firma Mariusza ma tylu chętnych że aż nie wyrabiają, a dużo chętnych świadczy o czymś prawda :) Znam osobiście również Pana Borkowskiego, ale nie wiem jak uczy, dlatego się nie wypowiadam i tyle.

zastanawiam sie??? co tu ma do rzeczy instruktor jazdy?czy wybor takiego czy innego instruktora ma jakis wplyw na zdanie egzaminu?Przeciez oni i tak wszyscy ucza pod egzaminatorow!Moja bliska osoba zdawala egzamin 6 grudnia ,uczyl jego wcale nie reklamowany instruktor przynajmniej na tym forum ------------zdal odrazu ,bez zadnych podchodow.Reasumujac: trzeba umiec albo miec szczescie a najlepiej i jedno i drugie.

bagrmosen

Umiejętności to podstawa, a szczęście to drugie. A co do instruktorów chodzi też o jego podejście do Ciebie, o wytłumaczenie pewnych zasad, sytuacji, a nie tylko wyklepanie kodeksu drogowego i znaków. Wg mnie bardzo dużo zależy od tego jakiego mamy instruktora.

Halina!! Jak Cie naucza tak bedziesz umieć i nie chodzi tylko o egzamin tylko o dalsza "karierę kierowcy"... Znam wiele przypadków,że ludzie kilka dni po odebraniu prawka powodowali kolizję,wypadki itp

polecam Zbyszka Borkowskiego. nie jest małostkowy, umie żartować, elastyczny ( czasowo) , nawet za plac na PKS założy za Ciebie jak trzeba :)

a przede wszystkim bardzo dobry instruktor. robiłem u niego prawko 7 lat temu - mam nadzieje, że nie zmienił sie przez ten czas na gorsze:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org