Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gejowskie ciuchy |
osobiście nie mam nic przeciw tej orientacji ale wkurza mnie dominacja gejowskiej mody przeznaczonej dla facetów. Gdzie nie pójdę i chcę kupić normalnego klasycznego T-shirta męskiego bez żadnych udziwnień to dostaję jakiś gejowskie okrycie z wycięciem typu dekolt pod szyją prawie do samych cyców. Może to dobre do prezentacji złotych łańcuchów dla karków ale ja chce cos protego pod szyję męskiego. Podobnie spodnie opięte jakieś rurki , nogaweczki wąskie jak dla chińskiego pakiera. Nie mówię o butach wąskich jak damskie czułenka tylko jeszcze im wysokich obcasów brak. Ja pojmuję ,że i tacy musza się ubierać ale dlaczego ***** w tym kraju pomijane sa potrzeby meskich facetów? follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gejowskie ciuchy |
albo kup na takie męskie nogi spodnie albo dobre buty koszmar follow me
|
|
na rynku odziez meska to głownie ubranka na ten pierwszy typ sylwetki follow me
|
|
klasyka gejowskiej mody na zdjęciu follow me
|
|
to jest dobre follow me
|
|
Są różne sposoby na prezentację swoich “preferencji”. Sposoby inteligentne i... Sposoby mało inteligentne. Albo inaczej - są sposoby na szukanie inteligenta do utrzymywania preferencyjnych stosunków ... Niech żyje człowiek nieskażony przez postępackie androny!
|
|
I jeszcze jedno - tłumaczyłem ~naście razy że - TVN to antypolska plujnia za ukradzioną Polsce kasę. A 4 czerwca to dzień kolaboranta. W którym folksdojcz Tusk wziął udział w obalaniu I niekomunistycznego rządu Jana Olszewskiego. Po tym jak szef MSW miał ujawnić listy SB-ckich kapusiów - wśród posłów i senatorów i Bolek Wałęsa. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
gejowskie dekolty obowiązujący kanon follow me
|
|
pamietajcie ciuchy projektuja w większości pedryle więc ubierją naiwnych facetow tak aby ja najwięcej na nich odkryć czy uwypuklić. nIEBAWEM WEJDĄ W MODĘ OBISŁE RAJTUZY. TO DOPIERO BEDZIE PRZEGLĄD PENISÓW I JADER HAHAH follow me
|
|
Nie tylko skąpe slipki są na ranku ale i bokserki różnego typu, fasonu i producentów.
|
|
kanony gejowskiej mody cdn follow me
|
|
follow me
|
|
Kontakt z wieloma różnymi rodzajami mody, w tym modą gejowską. Pomoże Ci to poszerzyć swoje spojrzenie na modę i uświadomić sobie, że istnieje wiele różnych sposobów ubierania się. mapquest directions
|
|
Zdobądź nową, geometry dash 3d przydatną wiedzę. Dziękuję stronie za udostępnienie bardzo dobrej dokumentacji i informacji.
|
|
|
Re: |
Istnieje kilka metod komunikowania swoich „preferencji”. Inteligentne i nieinteligentne podejścia. Innymi słowy, istnieją metody basketball stars znalezienia inteligentnej osoby, która będzie w stanie utrzymać korzystne relacje.
|
|
I hope that in the future, manufacturers and fashion brands will pay more attention to meeting the demand for classic, comfortable and functional designs for men. This will bring more choices to customers like you cookie clicker Cookie Clicker is the best idle clicking game, where players try to bake as many cookies as possible by clicking and purchasing upgrades.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |