Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lidl w Łomży? |
Czy słyszał ktoś że ma powstać w Łomży Lidl?? ula
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lidl w Łomży? |
Lidl w Łomży? a po co? przecież już Leader Price mamy a Lidl jest chyba nawet od niego gorszy. Miastu potrzebny jest hipermarket z prawdziwego zdarzenia a nie kolejne Lidle, Żabki czy Kauflandy. dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
dura.lex "Lidl jest chyba nawet od niego gorszy" to widac, ze nie byles nigdy w lidlu...ja bylem pare razy w zambrowie...i musze przyznac, ze jest o niebo lepszy lidl od tego bubel szajsa...o wiele lepsze produkty... pozdrawiam... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
|
Nie ma co się ekscytowac jakimiś śmiesznymi Lidlami, w Łomży rzeczywiście potrzebny jest hipermarket, a nie kolejne supermarkety. A jeżeli już chcecie porównywać, to POLOmarket "bije na łeb na szyje" LIDLa.
|
|
A co za różnica jaki jest. Niech się ich i tysiąc buduje. grunt że praca się znajdzie: 1. budowlańcy 2. obsługa sklepu 3. a jak upadną to i rozbiórkarze :) zawsze jakiś pożytek. moim zdaniem najważniejsze jest to rze cokolwiek się buduje. Bo wtedy widać że warto jeszcze w to miasto inwestować. A hipermarket i tak być musi
|
|
@zly_czlowiek ... "to widac, ze nie byles nigdy w lidlu...ja bylem pare razy w zambrowie...i musze przyznac, ze jest o niebo lepszy lidl od tego bubel szajsa...o wiele lepsze produkty..." Nie byłem w Lidlu w Zambrowie, za to w ciągu ostatniego miesiąca byłem dwukrotnie w Lidlu w Warszawie (róg ul. Górczewskiej i Śląskiej). Prawdopodobnie więcej do Lidla nie pójdę ... co do jakości towarów, to nie są lepsze od Leader Price, tylko zapakoawne w opakowania z innym napisem. Dziadostwo jednym słowem. Co do jednego mogę się zgodzić "Lidl jest tani" ... jakość towarów też jest odpowiednia do ceny. Pozdrawiam dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
auchana niech zbudują i rozbiorą storotkę i bedzie git
|
|
ja byłem w lidlu ale jedynie w Niemczech i przyznam że mało u nas takich sklepów. W końcu wiele artykułów z niemieckiego lidla trafia na nasz bazar :)
|
|
byłem setki razy w Lidlu na terenie Niemiec muszę przyznać ,że mają towar niezłej jakości. waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
lidl jest ok
|
|
lidl gorszy od Leader Price,śmiech na sali.
|
|
Nie chodzi mi czy jest gorszy czy lepszy od innych super hiper tylko czy ktos slyszal ze ma powstac ?!? ula
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |