Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesele - sala weselna |
Witam. Planuje swoje wesele i chciałabym poznać wasze opinie. Jakie sale polecacie? Jakie potrawy, ceny, dodatki?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesele - sala weselna |
A to wszystkich zapraszasz ze chcesz naszych opinii? Twoje wesele to dodatki zaplanuj sama. Cena oczywiscie jak najmniejsza a potrawy poprostu dobre. No i sala najlepsza taka ktora sie Tobie podoba najbardziej...
|
|
pytanie jest bardzo szerokie. Co rozumiesz pod pojęciem dodatki? i jesli aż tak nie wiesz co chcesz to może watro porozmawiać z profesjonalnym organizatorem wesel? a sale polecam concordie na poznańskiej.
|
|
Anielskie Wzgorze Kupiski
|
|
maly plock albo i tylko jedrusiowa zagroda dwie sale ktore warte polecenia
|
|
Tez szukałam sali, i naprawdę nie rozumiem takich postów. My wybraliśmy taka sale która nam się podobała, nie ludziom z 4lomza. Objezdzilismy wszystkie sale i wybraliśmy Pasjonate w Nowogrodzie h0jowe forum
|
|
Pasjonaty w Nowogrodzie nikomu nie polecam, sztuczne kwiatki na ścianach, to samo w altanie, w której proponuje się zrobienie grilla albo wiejski stół, na którym jest więcej plastikowych ozdób niż jedzenia, ogólnie sala robi wrażenie zaniedbanej. Polecam Perłę, dwie sale do wyboru, bardzo dobre jedzenie, obsługa, mili właściciele. ...........................................
|
|
Co sie komu podoba ;) byłam na niejednym weselu i zawsze było masę jedzenia. A co do sztucznych kwiatów, zawsze można zastąpić je żywymi prawda ? h0jowe forum
|
|
h0j napisał(a): > Co sie komu podoba ;) byłam na niejednym weselu i zawsze było > masę jedzenia. A co do sztucznych kwiatów, zawsze można > zastąpić je żywymi prawda ? > Teraz już tak wszystko produkują, że nawet sztuczne wyglądają jak żywe :) spójrz np tutaj kupowałam sztuczne ozdoby https://www.superkwiaty.pl
|
|
Cześć! Planuję wesele nad jeziorem w Małopolsce i szukam odpowiedniego miejsca na tę okazję. Czy ktoś z Was może polecić jakieś dobre miejsce na takie okazje w tej okolicy https://salaonesto.pl/sala-weselna/nad-jeziorem-malopolskie/? Chętnie poznam Wasze opinie i sugestie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |