Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ja chce być Białostoczczynianem |
A dlaczego? Bo Białystok kochffa Łomżę dla statystyki. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ja chce być Białostoczczynianem |
Białystok ma teraz inny problem, którym jest nowy idol niejaki Krzysztof K. Poznajmy jego nowe wcielenie: http://teledyski.onet.pl/0,1832225,0,1,teledyski.html
|
|
Białystok to gówno!!! Tylko Łomża!!! Tom
|
|
no spierd...***alaj czubie do śledziowa
|
|
Nie no czuubek ma rację, trzeba go izolować, a Białystok to dobre miejsce dla niego :)
|
|
Ale co po nie którzy mają nasrane w bani ale to tam... Mieszkasz w Łomży chcesz się przeprowadzić do Białegostoku , dlaczego ? podaj 3 argumenty ... tylko nie pisz że w białymstoku są sklepy a w Łomży ich nie ma bo to jest dziecinne i śmieszne . Ja jak bym miał się przeprowadzić a miałem takie propozycje to do Augustowa może nie zbyt bogate miasto z wielkimi hipermarketami i inne duperela ale dla tego bo podoba mi się te miasto te jeziora kanały dużo lasów =D normalnie w lato tu się nie nudzisz i nie idziesz na mało brudną plaże miejsko masz do wyboru epicentrum turystyki i dla tego bym wybrał te miasto nie żadne bialestoki ani warszawki . Ludziom już od tych sklepów i telewizji się w głowie pojebało ! Chcesz wyjeżdzaj krzyż na drogę .
|
|
jak tak bardzo tego pragniesz to poproś mikołaja może spełni twoje życzenie i obudzisz się nad Białką hehe
|
|
***** jaki nik taki człowiek , S******* z Łomży i z tego forum
|
|
chcesz sie zmienic z czlowieka w śledzia?? jesli tak to czytaj post powyzej. Debilu ze stolicy na wioche !!!
|
|
Czubek może tatuś cię zrobił dla statystyki ? Jeżeli twierdzisz, że w moim ukochanym mieście mieszkasz dla statysyki ! Szkoda, że nie zlał się na koło od tira bo byś kawał świata zwiedził :)))))))))))))))))
|
|
a moze chcesz byc kononowiczem dla statystyki KUPIE POLONEZA DO 800zł
|
|
Lubię odważnych ! Facet mocno zażartował a Was tak ruszyło... Twierdzę, że kol. "czubek" jest całkiem normalnym... prowokatorem.
|
|
czuubek - pogadaj z prawdomuwnym. On Ci pomoze w zostaniu Bialostoczczaninem... ...takim jak on :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |