Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
haha łks !!! |
Śmieszy mnie władza tego klubu , , Dąbrowski , Rybski i Kowalski , odchodzą , bo muszą !!!Działacze stwierdili , że niestać ich na nich i radzą szukać nowego zespołu !!No teraz napewno się nie utrzymają !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: haha łks !!! |
ach.. znowu ten ŁKS. Źle dzieje się z tym klubem.
|
|
a ty kur.wa baranie znowu o tym ŁKSie od tego jest inne forum !!!!!!!1
|
|
tomekk , a kto cie o to pytał , będę pisał co chce , kiedy chce i gdzie chce , dalej proszę wypowiadać sie na ten temat a nie zanawiać się w wyzwiska !!
|
|
na forum ŁKSu jest pełno osób z którymi będziesz mógł se pogadać może nawet z działaczami i nie wiem po co o tym tu piszesz skoro jest do tego odpowiednie forum?
|
|
wczoraj tem temat był już poruszany? ? ? waldek27 wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?
|
|
znowu ten debil...
|
|
prawdomuwny powiem jedno ZAMKNIJ SIĘ !!!! I nie pisz słów HAHA gdy mówisz o ŁKSIE !! Pozdro
|
|
a h** wam w d***e
|
|
mieczkoś - po cholere napisałeś te "pozdro" dla niego? powinno tam być "żegnaj"..
|
|
fLoorek jakbym napisał "żegnaj" to specjalnie nie dałby nam spokoju a tak moze sam sie odczepi jak sie bedzie go olewac :))) hehe
|
|
prawdomuwny: nie pisz o takich pierdołach tylko żeby założyć temat to nie będe Ci jechał po majtach i inni pewnie też, bo nic osobiście do Ciebie nie mam tylko wku.rwiam się jak widze takie tematy
|
|
prawdomuwny wal sie buraku! spieprzaj do tego bialegostoku! my ciebie tu nie chcemy! kto mnie popiera? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Zgadzam się z przedmówcą... ;)
|
|
Dlaczego wy macie kompleksy białystok to białystok tamto,śledzie,jaga itp itd.Zeby nie Jaga to by na ŁKS kibicow niebylo to raz a dwa ze w Bialymstoku nikt takiego cisnienia na Łomże niema wiec uspokujcie sie.Pozatym niewiem po co sie rospisywac o tej metropolii.Bylem kilka razy w Bialym i zauwazylem ze to wogule inny klimat niz Łomża (cerkwie,meczety,syf,''rzeka''biała cos na styl Łomżyczki kolo Pepeesu,zlepek narodowo-religijny-nawet prezenterzy TVP3 zaciagaja '' ł '' ) SKONCZCIE JUZ
|
|
"Zeby nie Jaga to by na ŁKS kibicow nie bylo"- :) dobre dobre, tylko ze jak ja zaczalem uczeszczac na mecze ŁKS to nie wiedziałem, ze istnieje cos takiego jak Jagiellonia. Nie mam kopleksow na temat Bialegostoku i zapewniam Cie, ze nigdy nie mialem i raczej miec nie bede...
|
|
haha widac ze anonimowiec nie o co chodzi idz na mecz lka i powiedz ze jestes z jagi:D:D: albo idz na mecz jagi i powiedz ze jestes kibicem lks lomza zobacyzmy czy niebeda mieli na ciebie cisnienia KUPIE POLONEZA DO 800zł
|
|
pozdrowienia dla jagi Łks
|
|
ty wiesz o co chodzi pewnie masz podjebke everlasta albo lonsdale czy tam pitt bull i jestes ''kumaty'' , niechodzilo mi o kibicow tylko o ten mlyn no to prawda jest taka ze zbieral sie kiedys na mecze z Jaga a tak to nikt nie dopingowal dopiero 99-00 sie uformowala taka grupka i niema co pierdolic farmazony bo w bialym kibicowanie stoi na wyzszym poziomie,istnieje ponad 20 lat.Zobaczcie z kim mieli zgody Widzew,Wisła,Ruch a wy ? Pogon Łapy,Szepietowo,Sniadowo.Respekt trzeba miec takze do wroga i znac swoje miejsce w szeregu bo dla Jagi ŁkS to tak jak dla Lecha Groclin.A teraz naublizajcie mi bo napisalem jak jest...
|
|
anonimowiec (---.elomza.pl) Zobaczcie z kim mieli zgody Widzew,Wisła,Ruch a wy ? Hehe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |