Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NETIA wie ktoś coś? |
Był ist było super przejęła to netia musiałem z nimi podpisać umowę na 2 lata na świadłowód. Umowę podpisałąm pod koniec grudnia mija drugi miesiąc a o świadłowodzie ni widu ni słychu. Nie chce chodzieć do ich biura i się denerwować. Oni w ogóle podłączają te światłowody?? Wie ktoś coś na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NETIA wie ktoś coś? |
to samo u mnie, umowa przedłużona, ale żadnego informacji o reinstalacji
|
|
nie polecam, odkąd przejęli IST to poziom obsługi spadł drastycznie.
|
|
Mi kończyła mi się niedawno umowa więc poszedłem by przedłużyć. Po krótkiej rozmowie uznałem, że z ich strony jest zero zainteresowania klientem więc podjechałem porozmawiać do intorlanu i ostatecznie tam się przeniosłem. W tej samej cenie mam prędkość 600 a nie 300. Pierwszy miesiąc ok.
|
|
Mam umowę do końca lutego dzwoniąc na infolinie o przedłużenie dowiedziałem sie ze umowa juz jest przedłużona do czerwca 2024 niewiadomo skąd
|
|
Cos zaczyna chyba sie psuc wczoraj nie miałem z rana pare godzin internetu dzwonilem naprawili ale jak bedzie sie powtarzac trzeba bedzie szukac lepszych pastwisk Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Jaki internet w spółdzielni Jedność, na Rycerskiej? Introlan odpada - nie mają umowy z SBM Jedność.
|
|
SBM Jedność jest na księżnej Anny. Może najlepiej w spółdzielni się dowiedzieć? Spróbuj Netia, Orange
|
|
Nie rozumiem o co chodzi... Było sobie IST jest Netia. Zero problemów. Wszytko śmiga jak dawniej.
|
|
Mam przedłużoną umowę z Netią i na chwilę obecną jest ok. Wymiana na światłowód w niespełna 3 tygodnie od przedłużenia umowy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |