środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam speca od elektroniki w aucie!

Słuchajcie, sprawa pilna. Poszukuję dobrego speca od samochodowej elektroniki. Polećcie mi kogoś!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam speca od elektroniki w aucie!

Naprzeciw 4+

DZięki!

Polecam !

ale co ty chcesz robic, Zenek tam elektroniki nie robi, nie sluchaj, co padlo??

Tam na przeciwko 4+ zajmują się montażem radia,głośników itp a nie elektroniką.Napisz o co konkretnie chodzi... Pozdro

Najgorsze, że sam nie wiem. Akumulator wyładowuje się . To zdarzało się już wcześniej więc kupiłem wlasnie nowy i dalej to samo.

Regulator napięcia?

A ja mam następujący problem. W moim aucie zepsuła się zmieniarka DVD na 6 płyt. Połknęła 4 płyty i nie chce wypluć a jak coś wciskam to tylko takie szuru bury sie wydobywa. Gdzie mogę to naprawić???? Dzwoniłem juz naprzeciwko 4+ ale tam tego nie robią. Gdzie w Łomży albo okolicy robią takie rzeczy????

Regulator napięcia też wymieniłem. Myślałem, że to jakieś przebicie alarmu, wyłączyłem na pewien czas. Nic z tego. Dziś si ę znowu akumulator rozładował .

Zdzicho, jak sie jedzie to drogą na Śniadowo, przed barem Ryś po prawej stronie jest dobry elektryk, nazywa się Wojtek. Jadąc tamtędy zobaczysz szyld auto-elektryk, napewno trafisz. Pozdro

Za każdą wielką fortuną kryje się Zbrodnia.

bardzo molziwe ze alternator odmowil poluszensta i poprostu nie laduje, tam co kolega napisal, na krasce wlasnie bedzie ok

Ja tez szukam. tez mam problem ale innego rodzaju.podczas jazdy a wlasciwie stojac na swiatlach silnik gasnie i tylko wtedy gdy jest rozgrzany.jak jest zimny to normalka jezdzi.podejrzewam modul zaplonowy, moze tez byc jakies przebicie na kablach WN, kopułce, palcu lub cewce.
Szukam wiec jakiegos dobrego elektryka samochodowego co by mi to sprawdzil bo za bardzo sie na tym nie znam..bylem juz u jednego to tylko popatrzyl na drugi dzien kiedy mnie przycholowali do niego.a na drugi dzien bylo juz wszystko ok wiec nie mial co naprawiac.
prosze o jakies namiary.

Za Polmozbytem na Szosie do Mężenina (ten sam wjazd).

wjeżdzając na ul. Browarną pierwsza ul. w lewo dalej zapytasz i drugi na

terenie polmozbytu jadąc na Zawady.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Na sosnowej , taki starszy pan też ma sporo pojęcia ,można tam spróbować.

Jdołowa 2

Anioł wcale nie musi być z góry

bardzo dobry elektryk i diagnosta jest w piatnicy na ul Włoscianskiej 70 (pomiedzy starym a nowym mostem) robie kilka lat u niego auta nauki jazdy

Dokladnie, tak jak ktos napisal Kraska i Pan Wojtek.
Tych kolo Polmozbytu niestety z wlasnego doswiadczenia nie polecam, zaspiewali mi kiedys cene 2x wieksza niz ostatecznie zaplacilem w ASO (poza tym ich diagnoza choc byla sluszna to jeszcze kilka innych rzeczy trzeba bylo poprawic, za ktore pewnie doplacic bym musial - za ta sama czynnosc, ktora chcieli wykonac w ASO bylo 3x taniej).

marcin135 ze zmieniarka w Lomzy to moze Woziwodzka (rog Starego Rynku) lub Wojska Polskiego (naprzeciw BTS, obok sklepu Czarny KOt), mozna tez wpasc do sklepu z elektronika (kolo Restauracji Pod Losiem).

mi kolo Polmozbytu raz zaspiewali 500 PLN za naprawe elektryki... gdy zapalałem lampkę na podsufitce to mi się antena wysuwała, radio nie działało i w kółko paliła się kontrolka otwartych drzwi...

podziękowałem im grzecznie i sam szukałem przyczyn... solucją był nowy bezpiecznik :D... za 2,50 PLN (i to całe pudełko)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

panowie z Polmozbutu to tak obrosli w pirora ze hehehe, malo tego ze oszukuja i naciagaja to jeszcze do tego nie sa dobrzy, Wojtek Kraszewski tez bedzie ok, tak jak ktos mowil z droga z browarnej w prawo i trafisz z tym ze u Wojtka jets jeden problem, on naprawi wszystko ale tego ani nie zdemontuje ani nie zamontuje :/

Polecam elektryka na Sosnowej tani i dobry

Odwiedziłem Wojtka na Krasce. Zlokalizował awarię. Oczywiście - drobiazg, bardzo dokuczliwy. Dziękuję wszystkim za rady!!!!

moze powiedz co to??

jeden z kabelków do regulatora napięcia po prostu był słabo podłączony.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org