czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Giełda walutowa.

Witam, czy ktoś interesuje się giełdą walutową (forex).
Ja gram na platformie x-trade.
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Giełda walutowa.

I jak Ci idzie? Jakies sukcesy? Grasz na koncie wirtualnym czy prawdziwa kasa?

Witam, teraz gram za prawdziwą kasę, demo cwiczyłem prawie rok, a dokładniej 3 konta ;-)
Czasami jest dużo nerwów, a jakie Ty masz doświadczenie?
Pozdrawiam.

Ja niewielkie niestety, pogralem troche na demo, pozniej zabraklo czasu. Ale mam zamiar pocwiczyc jeszcze troche, jak pojdzie dobrze, to moze zaczne grac za kase. Podejrzewam, ze na demo latwiej osiagnac dobre wyniki, bo nie ma takich emocji kiedy trzeba zaryzykowac. Jak idzie na prawdziwym koncie? Oplaca sie ryzyko? :)

Ja troszke gram na GPW i moge potwierdzic ze da sie na tym zarobic tylko trzeba grac niepotrzebnymi pieniedzmi.heheeh a sa takie??? Chodzi mi o to ze jak juz kupimy papierki i zaczna one spadac niesprzedajemy ich ze strata tylko czekamy na odbicie to najleprza technika choc wolna.No i oczywiscie niemamy wtedy dostepu do tych pieniedzy wiec zeby zarabiac a nie tracic trzeba miec takie pieniadze ktorych sie niema zamiaru przez dluzszy czas wydawac.

O to super gracz jesteś.

Pewnie ty jestes leprza hahha!!!

tak ale niemam pieniędzy których nie muszę wydawać.

nie bądź taka cwana... w teorii to każdy jest najlepszy... przychodzi co do czego, ryzykujesz własnymi pieniędzmi i nagle okazuje się, że nie jest tak fajnie jak miało być...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SaneOne 100% PRAWDY JEST W TWOJEJ WYPOWIEDZI.A fanka bocianka JESLI JESTES TAKA DOBRA BIEZ KREDYCIK NA ZAKUP AKCJI I JEDZIESZ Z TYM ZOBACZYMY KIEDY CIE KOMOR Z DOMU WYGONI.

nie słyszałem o tym,że można grać nie potrzebnymi pieniędzmi.

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

Witam, pozdrawiam wszystkich którzy interesują się tym tematem, a dzieci niech dalej klepią "głupoty".
Pozdrawiam

michal.re a powiedz mi jeszcze jak jest z zalatwianiem kwestii finansowych na x-trade? Nie ma problemow z wyplatami itp?

Witam, ja wszystko załatwiłem przez internet, założenie konta (kurier). Z wypłatami też nie ma najmniejszego problemu, tylko trzeba wypłacać powyżej 500 zł żeby nie było prowizji.
Pozdrawiam.

Odswiezam temat.
Czy ktos z wypowiadajacych sie w temacie, badz nowych osob moze wypowiedziec sie jak poszlo po roku treningow, lub prawdziwej gry na rynku Forex?
Co sadzicie o tym sposobie inwestycji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org