Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"nie czyń drugiemu co tobie nie miłe\" paczkomaty |
Już drugi raz to się zdarzyło. Raz pracownicy co wrzucają paczki do paczkomatu umieścili paczkę w skrytce na samym dole i wrzucili ją tak głęboko że żeby ją wyciągnąć musiałem uklęknąć. Było mokro i ubrudziłem sobie spodnie. Teraz jakiś roztropek wrzucił na górną skrytkę jako że skrytki są głębokie wrzucił ją na sam koniec skrytki ledwo ją wyciągnąłem. Jakim trzeba być człowiekiem pozbawionym wyobraźni głąbem i imbecylem żeby tak robić?????? Czy wy pracownicy rozwożący paczki do paczkomatów nigdy nie korzystacie z nich??????? Co za tumanów tam przyjmujecie do pracy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"nie czyń drugiemu co tobie nie miłe\\\" paczkomaty |
Albo dymaj po paczkę na drugi koniec miasta.
|
|
To fakt, dolna i górna skrytka powinna być płytsza.
|
|
Łomża.
|
|
|
Na infolini to się boot odzywa. Mam rozmawiać z bootem???? Co to za kvvrewska firma.
|
|
Zawsze można wybrać dostawę kurierem do domciu...
|
|
Nie No i co jeszcze czerwony dywan jak podchodzicie maja Wam rozwijać??? Nastepnym razem napisz w uwagach do wysyłającego zeby zaznaczył ze paczkę Prosze umieścić po srodku paczkomatu i wzrost zeby za wysoko nie rzucil 😂😂😂😂
|
|
Jezu to jest straszne, normalnie myślę czy ze stołkiem nie powinnam chodzić jak odbieram paczki, zawsze się boję, że będzie na górze i jej nie wyciągnę.... A wysoka też nie jestem :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |