czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"SPRAWIEDLIWOŚĆ" W ŁOMŻYŃSKICH SĄDACH

CZEŚĆ!
OD KILKU DNI CZYTAM CO PISZECIE O RÓŻNYCH ADWOKATACH. MNIE JAKIŚ CZAS TEMU ZAŁATWIŁA JEDNA STARSZA PANI ADWOKATKA KTÓRA RZEKOMO UCHODZI ZA ELITĘ TEGO ZAWODU W MIEŚCIE. OKAZAŁO SIĘ, ŻE BRAŁA NA LEWO KASE RÓWNIEŻ OD STRONY PRZECIWNEJ I PRZEKAZYWAŁA STRONIE PRZECIWNEJ WSZELKIE INFORMACJE DOTYCZĄCE SPRAWY I PLANOWANE PRZEZE MNIE RUCHY. NIESTETY OKAZAŁO SIĘ ŻE MOŻNA RÓWNIEŻ PRZEKUPIĆ SĄD! LUDZIE! W JAKIM KRAJU JA ŻYJE? ZAPŁACIŁEM ZA APELACJE DO SĄDU OKRĘGOWEGO JEDNAK ROZPRAWA TRWAŁA TYLKO KILKA MINUT I APELACJĘ ODRZUCONO BEZ PRAWA DO KASACJI W SĄDZIE NAJWYŻSZYM!!!!! TO JEST PAŃSTWO BEZPRAWIA GDZIE KAŻDEGO IDZIE PRZEKUPIĆ I WSZYSTKO ZAŁATWIĆ!!!!!!

IDZCIE W CHOLERE Z TAKĄ SPRAWIEDLIWOŚCIĄ!!!

POŁOWA SĄDU BIERZE W ŁAPE A ADWOKACI (Z JEDNEJ KANCELARII, GDZIE MAJĄ TYLKO MASZYNY DO PISANIA Z LAT 70-TYCH ZAMIAST KOMPUTERÓW) TO IDIOCI, PRZEKUPNE KRETYNY I PIJAKI! KIJ WAM W RYJ STARE ŁAPÓWKARZE!!!

DZIADEK FASOLA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "SPRAWIEDLIWOŚĆ" W ŁOMŻYŃSKICH SĄDACH

Ale po co krzyczysz, w oczy razi aż nie chce się czytać.

idz i im to powiedz bo tu raczej nie zaglądają

takie życie, było brać papugę z innego miasta

niestety łomżyńska palestra jest bardzo mierna. Nia widze nikogo komu bym mogł tu powierzyć moje sprawy do prowadzenia. Brak konkurencji umacnia tylko miejscowych w ich braku profesjonalizmu.

Popatrzcie tylko jak w większości wyglądaja kancelarie prawne, biura notarialne.

stanos

Mylisz pojęcia - to sędzia jest pracownikiem sądu, a nie adwokat!

mi sie wydaje ze on ma racje
sedziowie do bani, a adwokaci jeszcze bardziej
prokuratura tez ma jakies prywatnego zarzadce pewnie
ale to nic nie wiadomo
czasem lepiej nie wnikac

jeżeli chodzi o łapuwkarstwo to ciężko to wyplemić będzie bo w naszym kraju
tylko ryba nie bierze ? ? ?

waldek27

wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz?

DOBRA PROWOKACJA

Mnie rok temu okradli. Zgłosiłam to na policję i nic. Sama poszłam do banku i poprosiłam o kasety z kamery bankomatowej (złodziej zrobił mi debet, który spłacam do tej pory). Oczywiście wszystko było po cichu, przez znajomych. Na szczęscie rozpoznałam złodzieja. Poszłam z tym na komendę. powiedziałam co i jak. sprawa poszła do Sądu. Wniosek, który skierowała policja zawierał informację o karalności tego gościa, w ciągu 3 lat 5 wyroków w zawieszeniu plus kurator. Z mojej sprawy dostał rok w zawiasach na 3 lata. Czy to nie śmieszne?? On powinien iść od razu do pudła po tylu kradzieżach!!!! Na dodatek mnie nie spłacił bo oczywiście nie ma za co!!!

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak widzę go na mieście to mówi mi dzień dobry.

to dopiero jest sprwiedliwość!

szyszunia

No cóż... gość ma do Ciebie szacunek,bo jak by nie było "utrzymywałaś" go przez długi czas. Takie rzeczy się pamięta :)

Do wypłaty pieniędzy w bankomacie potrzebny jest PIN.
Czyżby był zapisany na karcie?

oznaka bezmyślności oraz mądry Polak po szkodzie
niebywała inteligencja aby iść i skołować nagranie ze złodziejem h

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org