Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Węgiel |
Co z tym tańszym węglem w Łomży ? Czy ktoś coś wie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Węgiel |
Też jestem ciekaw, nic nie mówią, nic nie piszą
|
|
Tańszy? Nie po to się zamykało kopalnie a teraz ogranicza wydobycie żeby był tańszy. Nasmarować dnpcie żeby nie piekło
|
|
A ogólnie gdzie dobry węgiel jest? Bo to co u Grzymały to szkoda kasy niby 2 tysie a to dziadostwo kolumbijskie niepalne. bigi2004
|
|
Na Śląsku w wielu miejscowościach w ogródkach łopatą i kilofem węgiel kopać by można było ale zabronione bo to własność państwa a to państwo woli byle szajs z Kolumbii ciągnąć jak po własny się schylić. Kiedyś ruscy nie pozwalali na Suwalszczyźnie niczego wydobywać bo jeśli chodzi o ropę i gaz to u siebie mieli zacząć eksploatować a wtedy nasze zasoby przemieściły by się do nich i oni by je sprzedawali a nie my. Czy teraz też trzymamy węgiel dla jakiegoś nowego właściciela tamtych terenów? ŚMIAŁO PYTAJCIE O TO PARLAMENTARZYSTÓW bez względu na opcję polityczną niech wyjaśnią tą nie gospodarność.
|
|
Ja kupiłem ekogroszek od Grzymały z Kazachstanu i jest dobry. Trochę gorszy niż z tamtego roku z Rosji ale pali się i ciepło w domku.
|
|
to po ile teraz za tonę?
|
|
Jest po 2700 zł. U Biernackiego drugi zakręt po prawej węgiel po 2500 zł. W Nowogrodzie tam po lewej od Staśka po 2300 zł. dokłada worek trocin po heblarce strumieniowej
|
|
Ciekawe jakie zmiany po nowym roku będą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |