Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
inpost - paczka gdzie indziej |
Problem z paczką dostarczoną na drugi koniec miasta dotyczy tylko mnie czy też tak macie? Kiedyś jeszcze paczka wracała do docelowego paczkomatu a teraz mam zapi#rdalać do paczkomatu bo wraca do nadawcy? Jakiś nowy regulamin czy nowi kurierzy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: inpost - paczka gdzie indziej |
U mnie był błędny adres. Złożyłem reklamacje bo niby wracała do nadawcy za granice a co do czego za dwa dni adres pasował i wszystko przyjechalo bigi2004
|
|
Inpost najwyraźniej dba o twoje zdrowie bo siedzisz na tym forum 24/h stukasz w klawiaturę swoimi zasranymi palcami i wypisujesz głupoty. A tak to się przejdziesz po świeżym powietrzu dotlenisz się kondycji złapiesz...
|
|
Pi#rdolisz farmazony z tym siedzeniem 24/7, poza tym jestem bardziej wysportowany od ciebie. Po drugie sprawdziłem i paczki powinny wylądować w innym paczkomacie a jak się któremus fiutowi z inpostu znudziła praca to niech się zwolni, może zatrudnia kogoś mądrzejszego, który umie czytać numery paczkomatów z etykiety
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |