Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Jeśli zdolny uczony to z Łomży...\" |
Mamy wielu mądrych i wykształconych mieszkańców, większość, których znam ma wyższe wykształcenie. Nie wiem dlaczego ktoś pisze takie rzeczy? ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Jeśli zdolny uczony to z Łomży...\\\" |
Nawet nasz prezydent pan doktor co zasiada w zarządzie w spółce w Toruniu bigi2004
|
|
Gdzie? W Łomży mądrych? W Łomży wykształconych? Gdzie większość dorosłych a szczególnie 40+ ma brak umiejętności pisania i czytania oraz wykonywania czterech podstawowych działań matematycznych? według kryteriów UNESCO ponad 40% mieszkańców Łomży nie umie pisać i czytać, znaczna część wymaga opieki innych osób. Gdyby nie opieka społeczna dawno zginęli by z głodu i brudu. Nawet w Somalii jest lepiej! .
|
|
Jeśli nawet w Somalii jest lepiej - to co tu jeszcze robisz, typie spod ciemnej gwiazdy? . z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Lobo napisał(a): > Jeśli nawet w Somalii jest lepiej - to co tu jeszcze robisz, > typie spod ciemnej gwiazdy? > > . > Oczywiście, że wyjeżdżam. Wyjeżdżam do USA! Dość mam tego łomżyńskiego brudu, syfu i biedy .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |