Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tylko 2,5% mieszkańców Łomży ma ukończone wykształcenie pełne podstawowe? |
Niespełna 4% ma maturę? I tylko, 0,3 % wykształcenie pomaturalne. A reszta? To prawda, że 40% mieszkańców Łomży nie umie pisać ani czytać? Może dlatego takie bezrobocie i większość tylko siedzi w domu przed telewizorem i ogląda brazylijskie seriale? Czy na Podlasiu jest więcej takich zaniedbanych, cywilizacyjnie zacofanych miasteczek? .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tylko 2,5% mieszkańców Łomży ma ukończone wykształcenie pełne podstawowe? |
To teraz wiem skąd tyle patologii.
|
|
nutka_130013 napisał(a): > To teraz wiem skąd tyle patologii. Skoro większość utrzymuje się z MOPS albo 500+ swoich dzieci to trudno inaczej .
|
|
Bzdury jakieś chyba autor tematu pisze
|
|
Ten pederastA... zajmuje się promocją WIADOMO czego. Sodomiczne czyny były zawsze, ale z tego nie wynika nic dobrego. Jest to bezproduktywne. Zło społeczne tej promocji jest takie, że zaczyna to włazić przed oczy wszystkim - dorosłym i dzieciom. A nawet chce być obecne w szkołach, odwracając uwagę od wiedzy i wychowaniu ku dobru osobistemu i społecznemu. Polska przedmurzem chrześcijaństwa. Dał nam przykład król Sobieski, jak zwyciężać mamy. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Polska rządna i gospodarna, bogobojna i sprawiedliwa PROGRAMEM Polskiego Narodu! ........ JKK
|
|
Autor: andreo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)Data: 22-09-22 18:47 Bzdury jakieś chyba autor tematu pisze --------------------------------------- Dane mogą być nieprecyzyjne bo jedne źródła mówią, że 46% mieszkańców Łomży to analfabeci a inne, że tylko 31%. Dlatego dałem znak zapytania, co wyraża niepewność. Masz lepsze dane - to się podziel. .
|
|
Taka sama prawda jak to, że Łomża leży na Podlasiu. analfabeta człowiek dorosły nieumiejący czytać ani pisać, czyli nieznający alfabetu żyję już parę lat i takiego człowieka nie spotkałem niech admin skasuje ten wątek, bo to debilizm a nie analfabetyzm w Łomży się szerzy
|
|
Atsaredep / czyt. pederasta, ciebie analfabeto to tylko do czyszczenia \"ROWÓW\",tylko z obawy przed twoim niedorozwojem to są poważne wątpliwości, że pomylisz rowy ...ojoj i co ? zmienisz wtedy barwy ?....
|
|
coś w tym jest kiedyś byłam w Łomży i wrażenia nie najlepsze skoro pod blokami pasą się krowy, na ulicach połowa to furmanki a pod śmietnikami tłumy żulików tylko oglądają się gdzie tu podnieść peta z chodnika czy wyżebrać na jabola Masaaakara! .
|
|
Cytat: |
|
Z Łomży zapamiętałem jedynie brud, smród i ubóstwo. I ten widok, brudnych, obdartych dzieci w łachmanach bijących się z głodu z psem pod śmietnikiem o kawałek kości lub zdechłą mysz...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |