Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiedy będzie ciepło w naszych mieszkaniach? |
Panie Prezydencie, kiedy będzie ciepło w naszych mieszkaniach ? ja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy będzie ciepło w naszych mieszkaniach? |
Za niecały już rok
|
|
Ja mam ciepło już od dawna. Nie potrzeba grzać jeszcze. Nogi mi się nie zginajq.
|
|
A prezydent co ma do ciepla??
|
|
A no proszę zgadnąć? Jak mieszkanie jest w zasobach Zakładu Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej to kto podejmuje decyzję o sezonie grzewczym? ja
|
|
A potem będzie krzyk, że zaliczka na co taka duża.
|
|
Zaliczkę pobiera Tusk. I Putin. Oni temu winni. Wiadomo. Nogi mi się nie zginajq.
|
|
Cytat: Jak założysz gacie i zamkniesz okno.
|
|
Czy ktoś ma podobnie w ŁSM że cały rok miał odkręcone kaloryfery na 4 a dziś jak odkręcili niby grzanie to cały dzień szumią kaloryfery i tak cały sezon grzewczy?
|
|
U mnie tak szumi od dwóch dni. Jest to piękny , cudowny szum taki jak w Sopocie. Wziąłem od Bolka dwa wiadra piasku bo na Wiejskiej ocieplają blok więc piasek też mają. Rozsypałem pod kaloryfer, i położyłem duży kąpielowy ręcznik. Wbiłem parasolkę by mi cieniu rzucało troszkę i leżę i pije browara. Łomża rzecz jasna. Na nosie mam okulary zaciemniacze przez, które widzę molo. Przy jednej szafie molo, przy drugiej szafie molo. O kurczę z szuflady, gdzie są moje gacie też wylatuje molo. Jest superadzko niedługo znowu dadzą 500+
|
|
Cytat: Niedługo znowu będą dawać darmowe szczepionki, dotacje dla zamkniętych biznesów przedsiębiorców itp. obwinianie samego 500+ za inflacje jest troche naciągane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |