poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zadyma?

wczoraj niezle sie dzialo pod albi, czyzby jakas wojenka? :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zadyma?

Nie zaczynajcie takich tematów na forum ... Zamknąć ten temat !!

czemu zamknac?
tu nic nie jest ani wolgarnego ani obrazliwego, po prostu chcialbym sie dowiedziec co sie dzieje, bo wyskocze se gdzies do baru a tam beda biegac z palkami jak wczoraj

Z przyjemnoscia sie dowiem co sie dzialo. Niech ktos opowie. Trzeba wiedziec co omijac w Łomży. Ciekawe czy znowu ten nieszczesny lokal pojdzie do zamkniecia.

a gdzie to albi jest i co tam się wydarzyło ??

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

A w jakich godzinach to było?? i dokładnie w którym miejscu??

pod starym metro, godziny to tak mniej wiecej cos kolo 22-23
biegali z kijami najbardziej znani ludzie w lomzy
ale o co poszlo i kto z kim, wiem tylko ze to cos konkretnego

Hmm...ciekawe ciekawe.... czy moze ktoś zna szczegóły jakieś? Moze mały opisik??

Opisik to możesz dostać ale na gg...a było to w grudniu popołudniu.

ehh kogo masz na mysli mowiac znani ludzie :|
no kogo moze generala moze sie wyczolgal z pod alibi ehh znani ludzie

ahahaha w tym alibi to zawsze bylo ciekawie :))

ciekawie to tam było jak była Piwnica, a na bramce stali ludzie, o których mówili w Teleexpresie, ale co wy gówniarze możecie wiedzieć na ten temat...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ahahahaa jaki piernik sie odezwal.... na dancingi chodzic do tanga !!!

[gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]

piernik czy nie-piernik... nie Twoja sprawa... fascynację takimi "klubami" mam z 5 lat za sobą...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

to jak widac calkiem niedawno

wystarczająco dawno...

chciałbym zdementowac wszystkie te nie prawdziwe informacje na temat zadymy pod jakims tam alibi , w wojnie tej brali udział po jednej ze stron mongolscy wojownicy pod przywództwem znanego wataszki (kuzyna Fidela Castro ) KAUMANAWARDZE z drogiej zaś strony stali etiopscy pasterze ktorym rzekomo KAUMANAWARDZE podpiździł bawoła . Wszystkich zainteresowanych przebiegiem tej św wojny (dzichad) zapraszam do obejrzenia dzisiejszego programu emitowanego na kanale AL DZAZIRA o godzinie 22.25

nie prawda, ponoc w 54 ukrywal sie sam BinLaden, jak sie dowiedzieli o tym żule ze skwerka to natyhcmiast udali sie we wskazane im przez tajnego informatora z PGR'u miejsce, Doszło do starcia wojowników z Alkaidy z chłopakami od wina, tym drugim jednak na pomoc ruszyli ukrywający sie w pobliżu żólwie Ninja i w ten oto sposób chłopaki wygrali nagrodę jaką rząd USA wyznaczył za osobę przywódcy. Podobno impreza na skwerku nadal trwa...........

Wlasnie Spiero, glupoty gadasz. "Ja" ma racje.

wystarczy dac temat zadyma to od razy wiele ty odpowiedzi....przykra rzeczywistosc....

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Rzeczywiscie general i jego pitbule pewnie jak to bywa w 20stu skopali 50 kilowego chlopca. Bo pojedynczo on by ich wyczesal.

Ludzie czy Wam juz kompletnie odbija !!?? Nie piszcie o takich rzeczach na publicznym forum! Ta dyskusja nie ma dalszego sensu! Admin zamknąc temat !!

a wiec nikt nic konkretnego nie wie, szkoda, a z tego co widzialem przez chwile wiele sie dzialo, ciekawe po co poszlo ponad 30 osob w torow za postoj taksowek, a potem kilkunastu stalo przed alibi, i w pewnym momecie wszyscy znikli (gdzies pojechali na pelnym gazie)

Do mieczkoś997
a ciebie jak nie interesuje ten watek to po co go czytasz?

zamiast kisić się w domu trzeba było iść do Alibi i byście wiedzieli - to do tych co tak szukają wrażeń

janek ciekawe ile ty wazysz

ALIBI to smieszne disko dla dzieciulków z gimnazjum. Dzieciulkom alkohol zaszkodził i sie zaczeli 'DYMIĆ' dobrze ze nie dymac :> w sumie takie dzieci nie mają jescze czym wiec to byloby niemozliwe

rejestracja...a ja myśalałem ze Atom to przeczkole;)

rejestracja: nie pierd**l głupot bo pewnie w życiu tam nie byłeś i boisz się tam wejść, to nie komentuj

wiekszosc ludzi wypowiadajacych sie w tematach tego typu nie mialo nigdy z tym do czynienia a pierdola glupoty bo ktos gdzies komus cos powiedzial, tamten dodal swoje, poszlo dalej w formie upiekszanej przez kazdego przekazujacego info dalej, takie niestety smutne realia

przyszlo kilka osob z Yamy pewnie bo po drodze, zaczepiali kogos to ich ochrona wyprosila, nie slyszalem zeby w srodku w ktoryms z lokali Generala cos komu sie stalo, w przeciwnienstwie do wszystkich pozostalych likali w Łomży, tam wrecz przeciwnie, swoj dostanie opierdol a obcy ma siedziec i nic nie ma prawa sie mu stac. Ofiar w ludziach nie bylo, korona z glowy nikomu nie spadla!!

JA to ty malo wiesz i slyszales. Bo koledzy generala maja zakaz rozrabiania u niego w lokalu w swoje gniazdo sie nie sra wiec wysyla ich do innych lokali na awanturki ze niby u niego spokoj a gdzie indziej to strach chodzic. a klijenci powinni byc rowni czy sa stad czy przyjezni jak szumia to won z lokalu. Z twojej wypowiedzi wynika ze sam spokojnie w lokalu nie mozesz posiedziec wiec cie wyp........ .

buehehehe, faktycznie malo slyszalem i wiem mniej od ciebie :D, wiec powiedz mi kolego gdzie widziales tych "ludzi generala"?? w jakim lokalu byli by narozrabiac i zabrac ze soba klientow do niego?? a jezeli o mnie chodzi to jeszcze nigdy znikad nie zostalem wyproszony

janusz z kąd ty te wszystkie brednie bierzesz

chyba całe zycie zabierali ci kanapki!!!

Ja widzisz jaki znawca nam sie znalazł

nie byl ale wie, no przeciez mu powiedzieli :D

Oooo! JA i PPPPPP to chyba zolnierze z pierwszej ligi. HAHAHAHAHA!

wosjku to ja byłem ale polskim.Januszku kostuszku to ty mi wyglądasz na członka BANDY ROGALA CO SMIETNIKI OPIERDALA

bez komentarza

mialem nie komentowac ale jedno pytanie mam?? tata ci do lozka wchodzil jak byles maly czy zostales wyproszony z jakiegos lokalu generala?? bo nie wiem skad ten uraz???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org