Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co polecicie dobrego na komary ? |
Hejka, co idziemy na działkę z rodziną to zawsze jesteśmy pogryzieni,świece i kadzidełka nie pomagają na komary, każdy jest wiecznie w bąblach, już nie wiem co robić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co polecicie dobrego na komary ? |
żadne Brosy czy inne srosy - Ultrathon na komary tropikalne 25% DEET od 3M - działa, a dla dzieciaków coś z mniejszą ilością DEET, o ile masz dzieci... --------------------------------------------------------
|
|
Wsyp trochę kawy zmielonej na talerzyki i potrzymaj chwilę aż podpalisz.Dym z kawy odstraszy komary.Gdy się skończy powtórzyć. Pozdrawiam
|
|
podobno herbatka z czystka działa https://www.youtube.com/watch?v=CwjQ7eK0Cb8
|
|
Olejek waniliowy albo geraniowy
|
|
Wejdż na stronę \"dom pełen pomysłów komary\"
|
|
kupic w aptece vit. B complex , poprzyjmowac 2x dziennie. Wyprobowany sposob, dziala na zasadzie , ze dla latajacych smierdzimy , omijaja z daleka. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Gałązka do odganiania
|
|
Dla dzieci to ja mam zawsze plastry xarasan, bo one sa wiecznie w wielkich bąblach. ogromnie pogryzione i do tego paskudnie puchna im te bąble. A jak nakleję zaraz plasterek po ugryzieniu, to wszystko jest ładnie ukojone i szybko schodzi 🙂
|
|
Ponawiam pytanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |