Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
potrzebna makijarzystka!!!! |
witam:) może ktoś na forum umiałby mi polecić dobrą makijarzystkę z Łomży! za wszelką pomoc dziękuje:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: potrzebna makijarzystka!!!! |
polecam Agate z salonu TRENDY na Sniadeckiego , przy markecie K.
|
|
Jeśli chodzi o naprawdę dobrą makijażystkę to gorąco polecam Panią Edytę z gabinetu Perfect na Małachowskiego. . Malowała mnie już naprawdę wiele razy i robi to bardzo profesjonalnie. Po prostu zna się na rzeczy. Poleciłam ją wielu moim koleżankom i one też często korzystają z jej usług. Ale z tego co wiem to ona teraz maluje albo w domu albo w salonie fryzjerskim Edyta na Małachowskiego a do tego ma sporo klientek to nie wiem czy się tak łatwo dostaniesz. Ale próbuj.
|
|
o tak, Edyta jest naprawdę dobra. Ja równiez byłam zadowolona z makijażu wykonanego jej ręką.
|
|
dziekuję!! a jak mogę się skontaktować z tą panią:::)))))))))
|
|
witam ja polecam panią oliwię z studia oliwia na piłsudskiego. makijaż robiła mi na ślub, i mojej rodzince, byłam zachwycona polecam ją gorąco. wiem że ma ukończoną szkołę charakteryzacji
|
|
Witam. Ja mam kontakt z Panią Edytą ze Studia Perfect. - jeśli o nią chodzi. Jestem jej stałą klientką. Numeru na komórkę to raczej nie podam na tym forum, ale jeśli chcesz to zajrzyj do Salonu fryzjerskiego Pani Edyty na Małachowskiego 6. Wiem że one współpracują ze sobą to tam na pewno udzielą Ci informacji jak się z nią skontaktować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |