Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kreacja na 100dniówkę |
Witam! codziennie mam ten sam problem. Chodze po mieście i żadnego konkretnego sklepu, zeby kupić jakąś suknie na 100dniówke, jedna z pań w sklepie powiedziala, ze moga byc dopiero po Nowym Roku.... a czy teraz jest gdzieś większy wybór?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kreacja na 100dniówkę |
siemka najlepiej odkupic od kogos suknie a masz z kim isc na ten bal <lol> daj znac pozdrawiam i rzycze udanych zakupów
|
|
heh Sebo19 mam już partnera, być może na całe życie :p chce kupić, a nie pozyczać, żeby na inne okazje tez była :) ale dzieki za pomoc ;-)
|
|
skoro tak no to dobrze ( udanej zabawy) a jak chcesz kupic to proponuje dobrze sie rozejrzec jerzeli szukasz to pojedz do Białegostoku lub na zamuwienie ale to cie bedzie troche kosztowało
|
|
idz bez , napewno nikt nie oderwie od ciebie oka ;)
|
|
proponuje jechac do warszawy na stadion czy do zwyklych sklepow niekoniecznie butikow bo tam to full kasy... moja isotra tak zrobila i ma sliczna sukinke nikt takiej nie mial :) pozdrawiam
|
|
Proponuje bazarek w Białymstoku przy Świerkowej nie pamiętam dokładnie jaka to ulica. Duzy wybór, fajne fasony , na pewno znajdziesz coś dla siebie niedrogo i niepowtarzalne egzemplarze.
|
|
Polecam fantastyczny salon sukien wieczorowych EXCLUSIVE w Białymstoku na Jurowieckiej. Sama tam kupilam sukienke:) wybór jest przeogromny !!! To są drogie sukienki ale mozna je też wypożyczyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |