niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kreacja na 100dniówkę

Witam! codziennie mam ten sam problem. Chodze po mieście i żadnego konkretnego sklepu, zeby kupić jakąś suknie na 100dniówke, jedna z pań w sklepie powiedziala, ze moga byc dopiero po Nowym Roku.... a czy teraz jest gdzieś większy wybór?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kreacja na 100dniówkę

siemka najlepiej odkupic od kogos suknie a masz z kim isc na ten bal <lol> daj znac pozdrawiam i rzycze udanych zakupów

heh Sebo19 mam już partnera, być może na całe życie :p chce kupić, a nie pozyczać, żeby na inne okazje tez była :) ale dzieki za pomoc ;-)

skoro tak no to dobrze ( udanej zabawy) a jak chcesz kupic to proponuje dobrze sie rozejrzec jerzeli szukasz to pojedz do Białegostoku lub na zamuwienie ale to cie bedzie troche kosztowało

idz bez , napewno nikt nie oderwie od ciebie oka ;)

proponuje jechac do warszawy na stadion czy do zwyklych sklepow niekoniecznie butikow bo tam to full kasy... moja isotra tak zrobila i ma sliczna sukinke nikt takiej nie mial :) pozdrawiam

Proponuje bazarek w Białymstoku przy Świerkowej nie pamiętam dokładnie jaka to ulica. Duzy wybór, fajne fasony , na pewno znajdziesz coś dla siebie niedrogo i niepowtarzalne egzemplarze.

Polecam fantastyczny salon sukien wieczorowych EXCLUSIVE w Białymstoku na Jurowieckiej. Sama tam kupilam sukienke:) wybór jest przeogromny !!! To są drogie sukienki ale mozna je też wypożyczyć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org